Január 17-én indul a Sportrádió, Magyarország első sportrádiója!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

2022. január 17-én, a Budapesten és környékén fogható 105.9 FM frekvencián, és az interneten keresztül lesz hallgatható Magyarország első, kifejezetten sportrádiója. A "sportrádió" tematika persze nem csak a sportot foglalja magában, hanem mindazon értékeket, amelyek az egészséges életmóddal, testmozgással, játékkal, sikerrel, küzdelemmel és a fair play-jel kapcsolatosak. Mindezt pedig természetesen a hazaszeretet és összetartozás jegyében, hiszen az új rádió a Nemzeti Sport gondozásában fog működni, így a magas szakmai színvonalat a sportvilágról immár 120 éve rendíthetetlenül tudósító sportnapilap szakértői háttere fogja biztosítani.


A sportrajongók híréhségét a legfrissebb hírekkel, eredményekkel és helyszíni tudósításokkal fogja a rádió kielégíteni, emellett pedig rendszeres vendégek lesznek a rádióban mint beszélgetőpartnerek a magyar sport ismert bajnokai, háttér- és magazinműsorokban pedig szakértő vendégekkel fogják kitárgyalni a szurkolókat és a hallgatókat leginkább érdeklő témákat.


A rádió induló műsorvezető gárdájával a Sportrádió nem bízza a sikert a véletlenre, hiszen olyan, a sportvilágban ismert és kedvelt egyéniségeket vonultat fel, mint a Forma-1 hangjaként ismert Szujó Zoltán, a nyílt vízi úszásban olimpiai bajnok Risztov Éva, vagy a tornász-olimpikon Csisztu Zsuzsa, aki azóta számos televízió- és rádióműsor vezetőjeként tett szert sikerre a médiában. Más rádiókból sok éve ismert és népszerű karakterek is gazdagítják a Sportrádió műsorvezető csapatát, így Harsányi Levente, Szegő Tibor, Török László és Lantos Gábor.


A rádió a sportkedvelők reggeleit egy humoros, energikus, természetesen a sporttal és az ahhoz kapcsolódó legfrissebb információmorzsákkal tűzdelt műsorral indítja, zenemaratonnal folytatja, illetve egész nap visszatérően információs műsorokkal tarkítja. Délutántól pedig egészen késő estig az aktuális sportesemények és helyszíni kapcsolások, valamint tematikus műsorok garantálják, hogy a sportrajongók semmiről se maradjanak le.

 

A rádió oldalunkon is hallgatható lesz: https://myonlineradio.hu/sportradio

 

Január 17-én indul a Sportrádió, Magyarország első sportrádiója!

Forrás: Nemzeti Sport

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz