A legidősebb élő olimpikonunk indította el a Sportrádiót!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Elindult Magyarország első és egyetlen sport rádiója! Január 17-én 6 órakor a hivatalos indulás a nemzeti himnuszunkkal kezdődött, majd a legtöbb olimpiai érmet szerzett 101 éves Keleti Ágnes volt az első megszólaló a rádióban. Ezt követően nemzetünk további sportolói is beköszöntek, többek között Erdei Zsolt, Gera Zoltán és Kőbán Rita.

A műsort a rádió reggeli műsorvezetői folytatták, Harsányi Levente és Risztov Éva, akik a jövőben is vezetni fogják a Sportrádió reggeli műsorát, a Sport Reggelt. Ebben a rádióindító műsorban olyan vendégek szólaltak meg, mint Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, és Vobeczky Zoltán, a Sportrádió főszerkesztője. További vendégek voltak a rádió többi műsorának a műsorvezetői is, így a hallgatók már reggel hallhatták Csisztu Zsuzsa és Szujó Zoltán hangját is. Szujó Zoltán a hétfőn és szerdán 16 órakor jelentkezó Hazafutás műsort fogja vezetni a rádióban.

Leventéék egy játékkal is kedveskedtek a hallgatóknak, amiben páros jegyeket lehetett nyerni a hazai rendezésű férfi kézilabda Európa bajnokságra.

A nap további részében 10 órától Szani Roland várja majd a hallgatókat egészen 14 óráig, majd Gazdag Krisztina veszi át a mikrofont. Délután 16 órától este 22-ig pedig Szujó Zoltán várja a hallgatókat a Hazafutásban. A nap végén este 10 órától pedig egy negyedórás összefoglalóban tájékozódhatnak a hallgatók a nap sporteseményeiről.

A rádió első percei az alábbi videóban hallgatható meg:

 

A legidősebb élő olimpikonunk indította el a Sportrádiót!

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz