Ismert stand-upos erősíti a Rádió Dikh délelőtti műsorát!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Lakatos László is csatlakozott a Fekete kávé műsorvezetőihez, amely felkérésre büszkén mondott igent a dumagép. Új terepen próbálja ki magát Lakatos László, akinek neve ismerősen csenghet a stand-up kedvelői számára. A nagy nevettető mostantól a Rádió Dikh csapatát erősíti, a minden hétköznap délelőtt jelentkező ’Fekete Kávé’-ban. A stand-upos izgatottan vágott bele a rádiós munkába.

„Óriás dolognak tartom, hogy indult egy ilyen tematikájú rádió. Büszke vagyok rá, hogy a részese lehetek. Aki ismeri a munkásságomat az tudja, hogy milyen vagyok, de itt egy kicsit “újabb” arcom is megmutatom, mert vannak témák, amiket nem lehet elviccelni és nem is fogunk. Nekem a rádió szórakozás és felelősség is egyben” – mondta Lakatos László, aki élvezi a rádiós közeget.

„Személyesen Bárót ismertem előtte, de MI könnyen be tudunk illeszkedni, nem volt közöttünk konfliktus. Más a közeg, mint amiben eddig mozogtam. A rádióban a barátaimmal ülünk és beszélgetünk, a színpadon állva egyedül vagyok és idegenektől kapok azonnali visszajelzést. Más csapatban dolgozni. Remélem hamar felveszem a ritmust és együtt maradandót fogunk alkotni” – tette hozzá a 100.3 Rádió Dikh műsorvezetője, aki számtalan dolgot tervez 2022-ben.

„A Dumaszínházban az önálló estjeimre és a Denissel közös estünkre koncentrálok. Elkezdtem két barátommal egy ’Comedy City Tours’ nevű projektet, ami egy stand-upos, buszos városnézés lesz. Egy videós és egy podcast sorozatot is elindítottam. Idén szeretnék nagyon boldog és sovány lenni. Illetve bízom benne, hogy azok a rádióműsorok, amelyekben szerepelek a TOP3 leghallgatottabbak között lesznek” – tette hozzá Lakatos László, aki minden hétköznap 9:00-tól jelentkezik a 100.3 Rádió Dikh-en hallható Fekete Kávéban.

Ismert stand-upos erősíti a Rádió Dikh délelőtti műsorát!
Fotó: pathalia.hu

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz