A Retro Rádió Bochkor Turnéja 2022-ben május elején újrázik!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Magyarország leghallgatottabb reggeli showműsora, a Retro Rádió Bochkor című műsora május 2-től megismétli azt a tavalyi évben debütált kihelyezett műsorgyártását, amit 2021-ben a műsor első éves születésnapjára időzítettek, és persze a hallgatók legnagyobb örömére rendeztek meg több napon keresztül, több magyarországi nagyvárosban Bochkor Turné néven. A speciális műsor a nevét a hallgatóktól kapta. Az innovatív projekt keretében Bocsi és Laci egy ultramodern, a rádióműsor gyártásához szükséges professzionális technológiai eszközökkel felszerelt, áramvonalasított stúdiókonténerben készítik a reggeli műsort, amely konténernek az egyik fala átlátszó plexiből készült, így a rajongók ezúttal nem csak webkamerán keresztül láthatják kedvenceiket, hanem saját szemükkel közvetlenül, szinte karnyújtásnyira. A kihelyezett adások a célpont városok frekventált területein kerülnek megrendezésre, olyan helyszíneken, ahol a közlekedést nem zavarják, és az érdeklődő tömegek korlátozás nélkül tudnak gyülekezni. 2021-ben többek között Szeged, Veszprém, Debrecen és Eger voltak azok a városok, amelyek hallgatói ebben a különleges élményben részesülhettek, sőt, amellett hogy élőben láthatták és hallhatták, hogy hogyan készül a műsor, a jelenlévők még extra nyereményjátékokban is részt vehettek, a Szegedi turné reggelén pedig az első 100 látogató egy különleges kolumbiai kávékóstolásban is részesülhetett.


A most következő tavaszi Bochkor Turné május 2 és 6 között fogja végigturnézni az országot 5 különböző helyszínen, melyek sorrendje a következő: hétfő: Nyíregyháza, kedd: Békéscsaba, szerda: Szolnok, csütörtök: Győr, péntek: Kaposvár


Hogy az idei turnéban Bocsiék pontosan milyen meglepetéseket tartogatnak a helyszínekre kilátogató érdeklődők számára az értékes nyereményeken és az extra vendégeken túl, még diszkrét homály fedi, de aki nem akar lemaradni semmiről, az mindenképpen érkezzen meg a műsor szokásos, már-már védjeggyé vált reggeli kezdési időpontjára reggel 6 óra 8 percre.

A Retro Rádió Bochkor Turnéja 2022-ben május elején újrázik!

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz