A Bartók Rádió új műsorrenddel erősít augusztus 29-től!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Bartók Rádió augusztus 29-től számos új műsorral és új műsorvezetőkkel várja hallgatóit augusztus 29-től.

Hétköznapkon a reggeli napindító "Muzsikáló reggel"-t Bősze Ádám fogja vezetni 6:00-tól 9:00-ig, majd a délelőtti sávban 9 órától sugárzott "Muzsikáló délelőtt"-öt hétfőn, kedden és szerdán Becze Szilvia, csütörtökön és pénteken pedig Fellegi Lénárd vezeti. A délután 15 és 18 óra közötti "Muzsikáló délután"-t hétfőnként Fülei Balázs zongoraművész, míg szerdánként Kovács Sándor zenetörténész fogja vezetni, kedden, csütörtökön és pénteken pedig heti váltásban Bolla Milán és ifj. Bazsinka József vezeti majd.
Délután 18 órától minden hétköznap új, 1 órás tematikus műsorokkal érkezik a rádió. Hétfőn és szerdán a "Mesterek órája", amelynek további két része lesz hallható szombaton délelőtt 11 órától és vasárnap délután 17:30-kor. Keddenként 18 órától a "Muzsikuslegendák", melynek ismétlése vasárnap 18:30-kor kerül adásba, csütörtökön az "Új Zenei Újság", ami vasárnap 22 órakor kerül ismétlésre, míg pénteken 18 órától a "Súgólyuk" várja a hallgatókat, amelyet szombaton 10 órától ismétel a rádió.
További újdonság lesz pénteken 11:30-tól az "Énekelj velünk!" című kórusmagazin.
A rádió már jól ismert és népszerű műsorai, az "Évfordulók", "Összhang", "Musica Sacra" és az "Arckép" időpontjai változatlanok, így hétköznapokon 19 órától hallhatóak, az ismétlésük viszont a jövőben hétköznap délelőttönként, a kedd kivételével 11:30-kor kerül adásba.

A Bartók Rádió új műsorrenddel erősít augusztus 29-től!

Forrás: MédiaKlikk.hu

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz