A Rádió 1 irodaházának 4. emeletén vágtak disznót Balázsék

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Szürreális pillanatoknak lehetnek szem és fültanúi a rádióhallgatók, mert Balázsék egy egész disznót dolgoztak fel élő adásban az irodaház 4. emeletén.

Azonban ne szaladjunk ennyire előre! A disznóvágás ötlete úgy született, hogy december elején röppent fel egy hír, miszerint egy panelház tetején vágtak le és dolgoztak fel egy disznót. Balázsék természetesen nem hagyhatták ki az igencsak érdekes sztorit a reggeli műsorukból, sőt, azt is megfogadták, hogy megpróbálják ők is végigcsinálni mindezt a Rádió 1 stúdiójának teraszán.

Rákóczi Feri már tegnap este bejelentkezett az Instagram-oldalán, ahol megmutatta, miként zajlanak az előkészületek, hogy reggel zökkenőmentesen kezdődhessen a disznótor.

- Zajlik a disznóvágás a negyedik emeleten! – jelentkezett be a Facebook-oldalán Sebestyén Balázs, a videójában pedig bemutatta, hogy a tepertő mellett hagymás vér is készül.
 

A rádióhallgatók emellett más furcsaságot is észrevehettek a műsorral kapcsolatban! A disznótorokban megszokott legjobb mulatós muzsikák is emelték a disznóvágás hangulatát a szokásos pálinka körök mellett!

A műsor itt visszahallgatható:

A Rádió 1 irodaházának 4. emeletén vágtak disznót Balázsék

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz