Újra együtt fog rádiózni Boros és Bochkor

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Bochkor Gábor közösségi oldalán a magyar rádiózás szerelmeseit lázba hozó hír látott napvilágot. A Retró Rádió reggeli műsorának vezetője ünnepélyesen bejelentette, hogy jelenlegi műsorvezetőtársa, Lovász Laci nyári szabadság miatti távolléte miatt tátongó űrt egy nap erejéig azokkal a korábbi műsorvezetőtársaival fogja betölteni, akikkel több mint egy évtizedig vezették az ország legnépszerűbb reggeli műsorát, a Bumerángot.

 

 

Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János triójának reggeli műsora 1999-től 2012-ig a Sláger Rádión, a Neo FM-en és a Music FM-en volt hallható, de függetlenül a műsort sugárzó rádiótól, 12 éven át mindig a leghallgatottabb tudott maradni. Bocsi és Lalikirály közös szakmai múltja pedig még korábbra nyúlik vissza, hiszen a 90-es évek közepétől kezdve ők vezették az akkori Danubius Rádió legsikeresebb műsorát, a Danubius Cappucino-t, ami szintén egy reggeli humoros, beszélgetős műsor volt. Rádiós szakmai berkekben elismert tény, hogy a magyar rádiózásban ők ketten fektették le az alapjait a "reggeli műsor" kategóriának. Emberközeli megközelítésmódjuknak, és ellenállhatatlan humoruknak köszönhetően tökéletesítették a műfajt, Magyarországon úttörőként, olyan lendülettel, hogy sem a műsorcímváltoztatás, sem a rádiók megszűnése nem tudta megállítani a rádiós páros menetelését közel két évtizedig. Voga János alias Voga Processzor 1999-ben csatlakozott amikor a Sláger Rádión folytatódott Bumeráng néven a műsor.

 

Újra együtt fog rádiózni Boros és Bochkor
Fotó: Index


Ezen a héten pénteken a legendás trió ismét mikrofont ragad a Retró Rádió stúdiójában, és várhatóan egy igazán különleges, retró hangulatú reggeli műsorban lehet része a hallgatóknak, amelyben felelevenedik az a mókás-könnyed atmoszféra, ami közel két évtizedig töltötte meg az étert a reggeli rádióhallgatók legnagyobb örömére.

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz