Klasszik Rádió legfrissebb hírei

Klasszik Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Lakatos Péter a Klasszik Rádió új főszerkesztője

Június 1-től a Klasszik Rádió főszerkesztői pozícióját Lakatos Péter látja el, a zenei szerkesztésért pedig Tóth Endre felel.

Publikálás ideje: 2018.06.01.

Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik Rádió

Többségi tulajdonrészt vásárolt a Klasszik Rádió 92.1-t üzemeltető Aeriel Rádió Műsorszóró Kft.-ben a finn Futuvision Media OY. Az új tulajdonosi szerkezet sem a Klasszik Rádió 92.1 menedzsmentjében, sem a regionális rádió műsorstruktúrájában nem hoz változást - áll a csatorna közleményében.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Hét éves a Klasszik Rádió 92.1!

2009. november 17-én zenével indult el a Klasszik Rádió, amely a barokktól a 21. század elejéig terjedő időszak legnépszerűbb klasszikus zenei tételeit sugározza.

Publikálás ideje: 2016.12.01.

Megújult a Klasszik Rádió és a Jazzy

Az azonos tulajdonosi körbe tartozó két budapesti, prémium rádióban több változás is hallható.

Publikálás ideje: 2016.09.07.

Tovább szól a Klasszik Rádió

Bár a 92.1 MHz-es fővárosi frekvenciapályázat eredménytelen lett, nem hallgat el a jogosultságot eddig is használó Klasszik Rádió.

Publikálás ideje: 2014.10.21.

Elindult a Klasszik Rádió

Kéthetes próbaadás után kedd hajnalban megkezdte a sugárzást az új adó. Utaltak arra, a kereskedelmi médium, amelynek adása Budapest 60 kilométeres körzetében, a 92,1 MHz-en fogható, kilencven százalékban a barokktól a XX. század elejéig terjedő időszak legnépszerűbb klasszikus zenei tételeit sugározza.

Publikálás ideje: 2009.12.01.

Decemberben elindul a Klasszik Rádió

A Jazzyt is működtető üzleti kör klasszikus zenei rádiót indít Budapesten Klasszik Rádió néven, a BBC és az RFI eddig közösen használt frekvenciáján. A két éve működő 90.9 Jazzy rádióéhoz kapcsolódó tulajdonosi kör elsősorban a magasabb végzettségű fővárosi közönséget célozta meg, vidéki terjeszkedést egyelőre nem terveznek.

Publikálás ideje: 2009.11.10.