Hepi Endre és Hudák Anita a Manna FM-en folytatja

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Retro Rádió korábbi reggeli stábja a 98.6 Manna FM-re költözik.

A Retro Rádió nemrég megszüntetett reggeli műsorának két házigazdája, Hepi Endre és Hudák Anita a Budapest és 80 km-es körzetében fogható Manna FM-en ül újra mikrofon mögé. A Reggeli Manna című műsor augusztus 31-én indul és hétköznaponként reggel 6 és 9 óra között lesz hallható. A megújult műsor kiemelten foglalkozik a fővárosi hírekkel, eseményekkel, olyan tartalmakra koncentrál, amelyek a vételkörzetben élők életére vannak hatással, de lesznek érdekes témák a világ trendjeire, történéseire reagálva és sztárvendégek is, ahogy azt Hepi Endrétől és Hudák Anitától már megszokhatták a hallgatók.

“Örömmel mondtunk igent a Manna FM felkérésére, azt gondolom, hogy nagyon sok hallgató szerette, amit eddig csináltunk, bízom benne, hogy sokan követnek bennünket erre a frekvenciára. Mindent el fogunk követni, hogy egy színvonalas, szórakoztató, tartalmas műsort csináljunk” – mondta Hepi Endre, a Manna FM műsorvezetője.

Azoknak a hallgatóknak sem kell aggódniuk, akik korábban a Manna FM vételkörzetén kívül hallgatták kedvenceiket, mert a rádió új, ingyenes applikációján keresztül bárhonnan be tudnak kapcsolódni az új reggeli műsorba.

Más változások is lesznek

A Reggeli Manna két korábbi műsorvezetője, Péter Petra és Novák Dóra egy új műsorban, Manna Lányok néven, 9-től 13 óráig lesz hallható. A Lányok érdekes és szórakoztató témákkal és sok zenével szeretnék megragadni a hallgatók figyelmét. Délután 13 és 18 óra között István Dániel, 18 órától Argyelán Kriszta vezet műsort, majd 20 órától Vobeczky Zoltán vezetésével a Lelátó című sportprogram jelentkezik, amely szeptembertől hétfőtől – csütörtökig lesz hallható ebben a sávban. Péntekenként pedig Kembe Sorel és Galler András “Indián” Véleményvezérek c. műsora egy órával korábban, 18 órakor indul, hogy még több hallgatót érjen el.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz