Itt az öt éves online Rádió Gold.

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 60-70-es (és 80-90-es) évek legnagyobb magyar és külföldi slágereivel 5 éves születésnapját ünnepli az 50+ korosztály értékmentő online rádiója! Magyarországon öt évvel ezelőtt nem szólt egy országos földi sugárzású zenei rádió sem azoknak, akik a 60-70-es években voltak tinédzserek, fiatal felnőttek. Ezért az Egri Nyitott Kapu Alapítvány kísérletképen elindított számukra egy online zenei rádiót. Amikor ezek az emberek fiatalok voltak, forradalom volt a hazai és a külföldi könnyűzenei életben. Szólt a Tinédzser Party, a rock and roll, beköszöntött a beatkorszak, jött a rock, a diszkó meg a funky és sokan ezeken a ma már oldies dalokon nőttek fel.

A hallgatók vevők voltak a kísérletre. Így a Rádió Gold műsora az eltelt 5 év alatt szép sikert ért el a legendás évtizedek legnagyobb slágereivel. A kedvelt előadók örökzöld dalait közvetítő rádió - mint hallgatóink írták- visszahozta fiatalságukat. Az aranylemezeket, a 60-70-es évek popzenei klasszikusait bemutató műsort a fiatalabb korosztályok is kedvelik. Nagy idők nagy slágerei közül sok most is értékes, a Beatlestől a Deep Purple dalain keresztül az Omegáig. Ezeknek ma is szólni kell.

Mára már a magyar internetes rádiók hallgatottságának élvonalához tartozunk.

Ez annak is köszönhető, hogy nincs szöveg és reklámok sem, mint más rádióknál és csak szignálok szakítják meg a sok-sok jó zenét. A dalokat sem ismételjük naponta. A Gold nem feledkezik meg a magyar előadókról és a régi magyar slágereket kedvelőkről sem. Bemutatjuk a Táncdalfesztiválok felvételeit, a magyar beat-pop-rock-korszak indulását, nagy sikereit. Egészséges mix műsort hallhat az, aki rákattint a radiogold.hu weboldalra. Rock and roll, beat, vagy reggae, egy kis country? Mindegyik jöhet. Itt a legnagyobb egykori slágerek szólnak, műfaji kötöttségek nélkül. Ezek a dalok a slágerlisták első helyeit ostromolták a 60-70-es és 80-as években és most is emlékeket idéznek. Bár változtak a rádiózási lehetőségek, a tisztán zenei műsorra naponta már több ezren kattintanak és lassan az ötezredik követő felé menetelnek a Facebook oldalukon. Az évfordulón hamarosan játéksorozatra várjuk hallgatóinkat, CD csomagokért.

Várjuk az Ön segítségét is!

Szerzői jogdíjak, az internetes nagy sávszélességű kapcsolat, a műsorkészítés technikai, szerkesztési költségei, egy új honlap, esetleges további fejlesztés évente komoly kiadást jelentenek az alapítványnak, biztosítva a régi nagy kedvencekkel sok ezer ember szórakozását. Kérünk mindenkit, akik elismerik törekvéseinket, segítsék azt, hogy egyre több idősebb és fiatalabb hallgatóhoz jussanak el az örökzöld slágerek a nonprofit Rádió Gold segítségével. Köszönettel vesszük, ha partnerek a rádió terjesztésében, megismertetésében, akár csak egy link közzétételével honlapjukon, oldalukon. Mivel támogatásból élünk, anyagi segítséget is szívesen fogadunk. Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015.

Segítségüket köszönjük!

Dr. Nagy Imre kuratóriumi elnök

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Rádió Gold Komment doboz