Nyereményjátékot és reklámkampányt indított a Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A nagyszabású akció keretében 103 900 forintot nyerhetnek a hallgatók.

Pénznyereménnyel jutalmazza hallgatóit a Sláger FM. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy SMS-ben elküldik az “Én is a Sláger FM-et hallgatom!” szlogent a +36 30 3030 103-as telefonszámra. Amennyiben a jelentkező telefonja megcsörren, majd 10 másodpercen belül úgy veszi fel a telefont, hogy kimondja a fentebbi jelmondatot, máris megnyerte a minimum 103 900 forintot.

A játékot egy nagyszabású médiakampánnyal támogatja az állomás, amivel az outdoor, print és online megjelenések mellett több nagy televíziós csatornán is találkozhat a közönség. A Sláger FM közleménye szerint a promóciónak már az első napokban nagy sikere volt, több tízezer SMS érkezett a játékra jelentkező hallgatóktól, és a szám folyamatosan növekszik.

Jáksó László, a rádió kreatívigazgatója elmondta, a nyereményjáték remek alkalom arra, hogy örömet szerezzenek a Sláger FM hetente több mint 700 ezer hallgatójának*, valamint arra, hogy ezzel új hallgatókat is megszólítson a rádió. (*forrás: NMHH-Kantar-Mediameter 2018. július)

“Én is a Sláger FM-et hallgatom, mi mást hallgatnék?” – mondta Jáksó László. “Zenei stílusok jönnek-mennek, de a Sláger FM repertoárja örök. A hallgatóinkra úgy tekintünk, mint egy baráti társaságra, amelyet összeköt a jó zene és most a játék is. Jó érzés, hogy ilyen sokan választanak minket, így szívesen indítjuk el a nyereményjátékot, mellyel szeretnénk örömet szerezni a 103.9 Sláger FM hallgatóinak.” – tette hozzá a szakember.

A játék szeptember 10-én kezdődött, és 21-ig tart.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz