TREND FM - Gazdasági Rádió Csoport legfrissebb hírei

TREND FM - Gazdasági Rádió Csoport legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Mégis Trend FM a Gazdasági Rádió

Nem járult hozzá a Médiatanács ahhoz, hogy a fővárosi 94.2-n frissen jogosultságot szerzett Műsor-Hang Zrt. rádiója, az addig a 105.9-en működő Gazdasági Rádió a jól ismert nevén folytassa. A médium ezért tegnaptól Trend FM néven működik tovább.

Publikálás ideje: 2015.10.09.

Változások a budapesti rádiós piacon

A nyár vége komoly meglepetéseket hozhat a fővárosi rádióhallgatóknak és az egész szakmának. A legrégebbi kereskedelmi rádiós márkát átpozicionálják, két csatorna frekvenciát vált és várhatóan egy új hírrádió is indul majd.

Publikálás ideje: 2015.08.13.

Viszhall, Mária Rádió!

Meglepő fordulatok: 10 frekvenciát vesztett el az imarádió, érkezik a Trend FM a 94.2-re. Eltűnhet a Gazdasági Rádió, mint márkanév.

Publikálás ideje: 2015.07.09.

Elhunyt a Gazdasági Rádió alapítója

Meghalt Dr. Nagy Sándorné, a Gazdasági Rádió társalapítója. Komáromi Balázs, a csatorna főszerkesztője emlékezik rá. Műfajt teremtett. Több mint tíz évvel ezelőtt rajta kívül senki nem igazán hitt abban, hogy a budapesti rádiós piacon, tisztán gazdasági tematikára fókuszálva működtetni lehet egy rádiót. Hogy gazdasági hírekkel, információkkal meg lehet tölteni 24 órát. Hogy erre naponta több tízezer hallgató figyelni fog.

Publikálás ideje: 2015.06.03.

Az InStyle főszerkesztője vezet műsort a Gazdasági Rádióban

Exkluzív címmel divattal, stílussal kapcsolatos rádióműsort indított a Gazdasági Rádió. A kéthetente jelentkező adásban Szűcs Péter, az InStyle magazin főszerkesztője beszélget a magyar divat kiemelkedő alakjaival.

Publikálás ideje: 2015.04.30.

Mégis pályázhat saját frekvenciájára a Tilos Rádió

Az NMHH nyilvántartásba vette a pályázatukat, amit első körben alaki hiba miatt utasítottak el. Az alaki hiba az volt, hogy a Tilos munkatársai nem szkennelték be pályázati anyaguk – üres – hátoldali lapjait. A frekvenciára így már ketten pályáznak, a másik pályázó a Gazdasági Rádiót működtető Műsor-hang Zrt.

Publikálás ideje: 2015.02.12.

BÉT Leg-díjas a Gazdasági Rádió

A hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazta tegnap este a Budapesti Értéktőzsde. A Tőzsdei Legek díjátadón a tőkepiaci szakemberekből álló zsűri döntése alapján összesen kilenc díj talált gazdára. A tőzsde "Média Díját" a Gazdasági Rádió kapta meg.

Publikálás ideje: 2014.12.05.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

Perre megy a Gazdasági Rádió

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a Gazdasági Rádió kénytelen lesz elhagyni az általa eddig használt budapesti 105.9 MHz-et, mivel egy másik cég nyert a jogosultságra kiírt frekvenciapályázaton. A VS.hu szerint a nyertes pályázó két éve már nyert frekvenciát, de cégével együtt gyorsan túladott rajta.

Publikálás ideje: 2014.10.22.

Most sem megy simán a frekvenciapályáztatás

Alaki érvénytelenség miatt kizárták az 5 közösségi budapesti frekvencia pályáztatási eljárásából a Tilos Rádiót és a Klasszik Rádiót üzemeltető cégeket, illetve a Gazdasági Rádió sem sugározhat tovább az általuk eddig használt frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.10.18.