A Rádió 1 új műsort indít WORLD IS MINE RADIO SHOW néven

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Rádió 1 teljesen felfogatja a korábban megszokott esti műsorsávját és október 14-től új DJ műsort indít, melynek neve WORLD IS MINE RADIO SHOW. A korábbi DJ Factory és a Disco*s Hit csapat egyes műsorai megszűnnek és egyelőre úgy tűnik, hogy Bárány Attiláék minden este csak este 8-tól egy órán át lesznek hallhatók. A DJ Factory legtöbb lemezlovasa tovább fog rádiózni az új rádiósműsorban, azonban eddig vasárnap esténként játszó DJ Revolution, valamint hétfőnként hallott Lotfi Begi nem fog szerepelni az új műsorban. Egyelőre úgy tűnik az elmúlt két hónap alapján, hogy a kora délutáni Live Mixben fog zenélni Begi.

Na de lássuk, milyen lesz az új műsor!

Az már elve jót jelez, hogy a korábban a Music FM zászlósműsorát vezető Juhász Geri lesz a műsorvezető. Reményeink szerint a korábbi picit laposnak mondható esti Rádió 1-es DJ műsorhoz képest egy interaktívabb adást hallhatunk majd! A WORLD IS MINE minden este 21:00-tól indul és egészen éjfélig tart majd. Minden este két DJ lesz a lemezlejátszók mögött. Az első DJ este 9-től 11-ig fogja pörgetni a lemezeket, majd 23:00-tól éjfélig a második.

Nézzük, hogy pontosan ki mikor lesz:

HétfőKedd SzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
21:00Dj Metzker ViktóriaPurebeatYaminaWillcoxNigel StatelyTommyboyBricklake
23:00JauriStrong R.Adam AikayNewikAndroStadiumXLoving Arms

Az már elsőre látszik, hogy több korábbi Music FM DJ is visszatér a rádiózáshoz. Így Yamina, Willcox és Nigel Stately is újra hallható lesz az éterben. Személy szerint Nigelnek kifejezetten örülök, mert a DJ Factory-ban nem igazán volt hallható az a stílus, amit ő képvisel. Azonban ahogy egy új stílus visszatér, úgy Revóval mintha az esti rádiózás el is vesztene egy vagy több stílust. Kerestük azzal kapcsolatban a Rádió 1-et, hogy melyik DJ fogja az ő zenei vonalát képviselni, de választ nem kaptunk.

Nem titok, hogy mi nagy várakozással tekintünk a műsor elé! Aminek mi még nagyon örülnénk, ha a mixek SoundCloudra vagy MixCloudra is felkerülnének, hisz nem tud a hallgató minden este ott lenni és hallgatni kedvenc lemezlovasát. Így, ha napközben nem is hallgatja a rádiót, akkor is a Rádió 1-gyel lehetne egész nap. Egyelőre azonban ezzel kapcsolatban semmilyen információ nincs még.

A Rádió Show elérhető lesz az összes Rádió 1-es frekvencián valamint online is, amit nálunk is elérhetek!

A Rádió 1 új műsort indít WORLD IS MINE RADIO SHOW néven

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz