Radio Sense néven új magyar house rádió indult

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Arról már januárban lehetett hallani, hogy egy új elektronikus zenei rádió fog indulni Radio Sense néven. Azonban április végéig kellett várni az első tesztadásra, amikor is Facebook és Youtube live keretében élő szettet adott az 5 Sense DJ, 3 órán keresztül. Már ekkor lehetett érezni, hogy valami nagy készül. Az adás műsorvezetője a legismertebb női rádiós, Vágó Piros volt, a helyet az Audiobérlés biztosította, a technikai támogató pedig a Led-Art volt. Ez a kis felsorolás is mutatta, hogy FM rádióknál megszokott minőség várható és ez a közvetített élő műsorban is visszaköszönt!

Radio Sense néven új magyar house rádió indult

Ezután még 1 hónapot kellett várni és hosszú előkészületek után 2020. május 30-án este 6 órakor felcsendültek a legnagyobb house slágerek. Én magam nagy szerelmese vagyok az elektronikus zenének, így nagy örömmel fogadtam, amikor a rádió megálmodója, Bredák PJ meghívott a rádió indulására. A nyitóműsor most egy új helyszínen, a 14. kerületben került megrendezésre egy pici, de annál profibb stúdióban. A host nem más volt, mint a korábbi RTL-es tévés műsorvezető, Beszeda Gábor. 

A műsort, hasonlóképpen a tesztadáshoz, MaxVarion indította, majd jött DJ Unitek és ezután következett DJ Szeder a lemezlejátszóknál. A műsor elején a lemezlovasok kicsit kímélték a technikát, de Bredák PJ leporolta a pultot. A 2 és félórás műsor nagyon jó, pörgős hangulatban telt, ami látványban is elképesztő volt, fények és a füst mellől már csak a táncoslányok hiányoztak ahhoz, hogy az ember egy menő clubban érezhesse magát. De erre a felvetésre Bredák PJ nevetve jelezte, hogy ez nem az a rádió. Számomra ezután jött a java, mert a záró szettben, amit DJ KAU játszott, olyan muzsikák csendültek fel, amik szép emlékeket hoztak elő.

Radio Sense néven új magyar house rádió indult

A műsort követően érdeklődtem a folytatásról is, melyben elárulták, hogy mostantól minden hétköznap egész napos élő műsorral várják a hallgatókat. Délelőtt 10-től egy másik régi RTL-es műsorvezető, Szakál Miki várja a hallgatókat a napi aktualitásokkal 2 órában. Délután 2-től pedig Bredák PJ 2 órás műsora következik, amit délután 4-től 1 órás Sense Mix követ, hogy jobban teljen a munka vége. Este 6-tól pedig Beszeda Gábor hallható, akinek köszönhetően a zenei világ legfrissebb híreiről értesülhetünk. Szombaton és vasárnap pedig este 6-tól a Sense DJ-ben 3-3 DJ fog játszani. Azzal kapcsolatban, hogy a műsorok mindig itt lesznek-e, azt a választ kaptam, hogy jelenleg Érden folyik a végleges stúdió kialakítása, így a rádió onnan fog üzemelni, ha elkészül.

Radio Sense néven új magyar house rádió indult

Összességében nagyon jó volt látni, hogy miképpen is áll össze egy profi műsor, ami nem csak a hangról szól, hanem a képi világról is. Ha te is kedvet kaptál a rádióhoz, akkor ide kattintva elérheted: https://myonlineradio.hu/radio-sense. Természetesen a rádió weboldalán is hallgathatod a rádiót a radiosense.hu-n, valamint itt megtalálod a rádió elérhetőségeit is.

Radio Sense néven új magyar house rádió indult

 

 

 

 

 

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz