A Retro Rádió reggeli műsorsávjába tér vissza Bochkor Gábor

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Blikk információi szerint hosszú tárgyalássorozat után megállapodás született a rádiózás nagy öregje, Bochkor Gábor és az országos Retro Rádió között! Rádiós körökben már hónapok óta lehetett hallani arról, hogy a rádiózás úttörője vissza fog térni és nem kisebb rádiónál, mint az ország leghallgatottabb rádiójánál, a Retro Rádió-nál. Azonban a koronavírus és a vele járó korlátozások ezt a visszatérést is megakadályozták.

A visszatérés pontos időpontja még nem teljesen tisztázott, de heteken belül meg fog történni!

Bár mi arra számítottunk, hogy esetleg a korábbi rádiós partnerével István Danival fog együtt rádiózni, aki jelenleg a Manna FM-en hallható a délutáni műsorsávban, de nem így lesz. A műsorvezető társ nem más lesz, mint korábban a Danubius-ban és a Petőfi Rádió-ban is dolgozó Lovász László.

Egyelőre arról nem lehet tudni, hogy mi lesz a már jól összeszokott Hepi Endrével és Hudák Anitával.

A dolognak van egy másik pikantériája is, mégpedig, hogy a jelenlegi reggeli műsorsávban egyeduralkodónak mondható Balázsék újra komoly ellenfelet kapnak. Bár a Blikk próbálta kihangsúlyozni, hogy micsoda ellentétek húzódtak a két rádiós fenegyerek között, de az évek során már inkább tisztelet jellemezte a kapcsolatukat.

A Music FM megszűnését követően sokan voltak, akik nem tekertek át a Rádió 1-re, mert őket taszítja Balázs vagy esetleg a poénkodós reggeli műsor. Sokan azt is zokon vették, hogy a Music megszűnésén viccelődtek, még ha ezzel valójában a dolog szomorúságát próbálták oldani. A visszatérésnek köszönhetően ezek a hallgatók remélhetőleg újra Bocsira tekernek!

A Retro Rádió reggeli műsorsávjába tér vissza Bochkor Gábor

 

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz