Karc FM legfrissebb hírei

Karc FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

"Szanaszét kell verni a pofájukat"

Közösség elleni uszítás miatt két törpepárt is feljelenti Bayer Zsoltot a Karc FM rádióban elhangzott kijelentései miatt.

Publikálás ideje: 2017.05.08.

Eladták a Karc FM-et

Liszkay Gábor cége, a Magyar Idők Kft. beváltotta vételi opcióját, így tulajdonába került a Karc FM - értesült a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

Több szabályt is megszegett, figyelmeztetéssel megúszta a Karc FM

Három kisközösségi rádiót is megbírságolt a médiatanács, amiért nem teljesítette a médiatörvényben rögzített műsorkvóta-kötelezettségét, közölte az NMHH az MTI-vel. A szerdai közleményből kiderült, hogy a gyomaendrődi Rádió Sun, a Rádió Szarvas és a székesfehérvári Táska Rádió szolgáltatóira is csekély összegű bírságot szabtak ki.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

"Ez itt az én hazám..." - Megkezdte működését a Karc FM

Gajdics Ottó ügyvezető főszerkesztő beszél a Karc FM néven működő új közösségi rádió első adásnapján Budapesten, a Lurdy Házban. A korábbi Gazdasági Rádió 105.9-es frekvenciáján sugárzó új adó adásainak kétharmada közszolgálati jellegű lesz.

Publikálás ideje: 2016.02.16.

Elindult a Karc FM

Megkezdte működését a Karc FM közösségi rádió a fővárosban.

Publikálás ideje: 2016.02.15.

Hétfőn indul a Karc FM


Publikálás ideje: 2016.02.14.

Hétfőn reggel indul a Karc FM

Gajdics Ottó köszöntőjével, hétfő reggel 6 órakor indul el a Karc FM. A 105.9-en, a Gazdasági Rádió volt frekvenciáján elérhető új rádióról a főszerkesztő elmondta: amellett, hogy párbeszédre szeretnék bírni a magyarországi szekértáborok híveit, vállaltan azokhoz szeretnének szólni, akik immár másodjára szavaztak erre a kormányra.

Publikálás ideje: 2016.02.13.

Bayer Zsolttal és jobboldali megmondóemberekkel indul hétfőn az új kormánypárti rádió

A hírrádióként induló Karc FM a 105,9-es frekvencián lesz hallható, amit korábban a Gazdasági Rádió használt.

Publikálás ideje: 2016.02.09.

Iparági mélytorok: Bayer Zsolt élő, betelefonálós műsorral jelentkezik a Karc FM műsorán

Karc FM - Mert nyomot hagy. Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik.

Publikálás ideje: 2016.02.08.