Karc FM legfrissebb hírei

Karc FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Gajdics Ottó és a Karc FM elkérte és megkapta az egykor simicskás Lánchíd Rádió összes frekvenciáját

A Magyar Idők főszerkesztője saját lapjának és rádiójának adott villáminterjúiban újságolta el kedden, hogy a Karc FM visszakérte és visszakapta az eddig a Lánchíd Rádió által használt frekvenciákat, így hétfő óta Székesfehérváron, Tatabányán, Zalaegerszegen, Pécsett, Kaposváron, Siklóson, Szigetváron és Szegeden is elérhető a Karc, földi sugárzással.

Publikálás ideje: 2018.10.16.

Gajdics: visszakaptuk, amit a G-nap után elvettek

Nincs megállás, Karc FM lesz a Lánchíd Rádióból.

Publikálás ideje: 2018.10.16.

Folytatná a terjeszkedést a Karc FM

Új műsorstruktúra is várható. Nyolc várossal bővült a Karc FM lefedettsége hétfőn, és úgy tűnik, a terjeszkedés nem áll le. Gajdics Ottó, a rádió főszerkesztője mai Magyar Időknek adott interjújában további vételkörzet-bővülést vetített előre. “Természetesen az a célunk, hogy visszaépítsük a teljes hálózatot és folytassuk a vételkörzet bővítését az ország keleti felében is

Publikálás ideje: 2018.10.16.

Karc FM lesz a Lánchíd Rádióból

Kivéve azokon a frekvenciákon, ahol megszűnik a volt Simicska-rádió.

Publikálás ideje: 2018.10.15.

Lánchíd Rádió helyett Karc FM vidéken is

A bezárt Lánchíd rádió korábbi frekvenciáin terjeszkedik tovább a Karc FM - jelentette be Gajdics Ottó a közösségi rádió főszerkesztője.

Publikálás ideje: 2018.10.15.

Nyolc vételkörzettel bővül a Karc FM lefedettsége

A Médiatanács engedélyezte a hálózatba kapcsolódást. Új városokban lesz hallható az eddig csak Budapesten elérhető közéleti-politikai rádió, a Karc FM. A közösségi adót üzemeltető cég és a – számos, kihasználatlan frekvenciával rendelkező – Lánchíd Rádió Kft. korábban közös kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz, hogy a társaság több jogosultsága hálózatba kapcsolódhasson a budapesti 105,9 MHz-cel

Publikálás ideje: 2018.10.14.

Hamarosan új frekvenciákon szólalhat meg a Karc FM

A Lánchíd Rádió Kft. és a Karc FM Kft. közös hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz. Közös hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz Lánchíd Rádió Kft. és a Karc FM Kft. a szegedi 100,2 MHz, a pécsi 94,6 MHz, a kaposvári 97,5 MHz, a szigetvári 98,9 MHz és a siklósi 88,6 MHz vonatkozásában

Publikálás ideje: 2018.10.09.

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

"Szanaszét kell verni a pofájukat"

Közösség elleni uszítás miatt két törpepárt is feljelenti Bayer Zsoltot a Karc FM rádióban elhangzott kijelentései miatt.

Publikálás ideje: 2017.05.08.

Eladták a Karc FM-et

Liszkay Gábor cége, a Magyar Idők Kft. beváltotta vételi opcióját, így tulajdonába került a Karc FM - értesült a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2016.09.12.