Karc FM - Hír FM legfrissebb hírei

Karc FM - Hír FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

"Szanaszét kell verni a pofájukat"

Közösség elleni uszítás miatt két törpepárt is feljelenti Bayer Zsoltot a Karc FM rádióban elhangzott kijelentései miatt.

Publikálás ideje: 2017.05.08.

Eladták a Karc FM-et

Liszkay Gábor cége, a Magyar Idők Kft. beváltotta vételi opcióját, így tulajdonába került a Karc FM - értesült a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

Több szabályt is megszegett, figyelmeztetéssel megúszta a Karc FM

Három kisközösségi rádiót is megbírságolt a médiatanács, amiért nem teljesítette a médiatörvényben rögzített műsorkvóta-kötelezettségét, közölte az NMHH az MTI-vel. A szerdai közleményből kiderült, hogy a gyomaendrődi Rádió Sun, a Rádió Szarvas és a székesfehérvári Táska Rádió szolgáltatóira is csekély összegű bírságot szabtak ki.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

"Ez itt az én hazám..." - Megkezdte működését a Karc FM

Gajdics Ottó ügyvezető főszerkesztő beszél a Karc FM néven működő új közösségi rádió első adásnapján Budapesten, a Lurdy Házban. A korábbi Gazdasági Rádió 105.9-es frekvenciáján sugárzó új adó adásainak kétharmada közszolgálati jellegű lesz.

Publikálás ideje: 2016.02.16.

Elindult a Karc FM

Megkezdte működését a Karc FM közösségi rádió a fővárosban.

Publikálás ideje: 2016.02.15.

Hétfőn indul a Karc FM


Publikálás ideje: 2016.02.14.

Hétfőn reggel indul a Karc FM

Gajdics Ottó köszöntőjével, hétfő reggel 6 órakor indul el a Karc FM. A 105.9-en, a Gazdasági Rádió volt frekvenciáján elérhető új rádióról a főszerkesztő elmondta: amellett, hogy párbeszédre szeretnék bírni a magyarországi szekértáborok híveit, vállaltan azokhoz szeretnének szólni, akik immár másodjára szavaztak erre a kormányra.

Publikálás ideje: 2016.02.13.

Bayer Zsolttal és jobboldali megmondóemberekkel indul hétfőn az új kormánypárti rádió

A hírrádióként induló Karc FM a 105,9-es frekvencián lesz hallható, amit korábban a Gazdasági Rádió használt.

Publikálás ideje: 2016.02.09.

Iparági mélytorok: Bayer Zsolt élő, betelefonálós műsorral jelentkezik a Karc FM műsorán

Karc FM - Mert nyomot hagy. Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik.

Publikálás ideje: 2016.02.08.