Katolikus Rádió legfrissebb hírei

Katolikus Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Katolikus Rádió: százezres hallgatótábor

Az egyházi adót hetente 283 ezren követik. 2018. augusztus-szeptemberben átfogó hallgatottsági mérést végzett az Inspira piackutató cég a Magyar Katolikus Rádió vételkörzetében – írja az adó közleménye. A vizsgálat ún. naplós módszertannal készült, melynek során a megkérdezetteknek egy héten keresztül egy naplót kell vezetniük az általuk hallgatott rádiókról, illetve azok műsorairól

Publikálás ideje: 2018.10.31.

Új rádió indulhat Veszprémben, eldőlt a tokaji rádiós frekvencia sorsa

A Médiatanács eheti ülésén kiírta a Veszprém 95,1 MHz-re vonatkozó rádiós pályázatot. Tokajban kihirdették, hogy a Magyar Katolikus Rádió Alapítvány cége nyerte a helyi 101,8 MHz-re vonatkozó közösségi rádiós pályázatot.

Publikálás ideje: 2018.04.04.

Miről szól a Magyar Katolikus Rádió?

Van egy olyan tervünk, hogy néhanapján körbejárunk egy rádióstúdiót, hogy egy picit beleláthassanak a részletekbe a rádiózás technikai oldala iránt érdeklődők. Ezt a remek hagyományt egyből a – legjobb tudomásunk szerint – második legkomplexebb hazai földi sugárzású rádióval kezdjük, s próbáljuk meg egy picit műszakibb szempontból körüljárni a Magyar Katolikus Rádiót.

Publikálás ideje: 2018.02.07.

Díjat nyert a Magyar Katolikus Rádió munkatársa

Kozák Annamária a Média a Családért Alapítvány közönségdíját vehette át.

Publikálás ideje: 2018.01.22.

Két frekvenciapályázat eredményéről döntött a Médiatanács

Szolnokon a Rádió 1, Miskolcon a Csillagpont Rádió győzött, a  Magyar Katolikus Rádió pedig 2023-ig tovább sugározhat.

Publikálás ideje: 2018.01.18.

Egyedülálló rádiós webshop nyílt

Egyedülálló kezdeményezésként webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió. A virtuális áruházban hangjátékokat, meséket, irodalmi adaptációkat, felolvasásokat vásárolhat a közönség.

Publikálás ideje: 2017.08.03.

Indul a Katolikus Rádió 20. frekvenciája

Közel kétéves pályázati eljárás eredményeképpen nemrég Orosházán nyert frekvenciát a Magyar Katolikus Rádió, ami a 20. FM adóállomásuk lesz.

Publikálás ideje: 2016.09.03.

Békés megyében terjeszkedik a Katolikus Rádió

Eredmény született egy orosházi frekvenciára kiírt pályázati eljárásban. Változik a Szent István Rádió is.

Publikálás ideje: 2016.05.26.

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete

A félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

Publikálás ideje: 2016.03.07.

Rádiókról döntött az NMHH

Helyi rádiós pályázatokkal kapcsolatos döntések hozott az NMHH Médiatanácsa. Lezárult az Orosháza 88,6 MHz helyi rádiós frekvencia 2014. december 18-án megindított pályázati eljárása. Valamint a Sopron 104,6 MHz helyi frekvencia pályázati eljárásában megtörtént a benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alaki vizsgálata, amelynek eredményeképpen a Médiatanács pályázati nyilvántartásba vette a Magyar Katolikus Rádió Zrt-t.

Publikálás ideje: 2015.05.05.