Katolikus Rádió legfrissebb hírei

Katolikus Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Egyedülálló rádiós webshop nyílt

Egyedülálló kezdeményezésként webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió. A virtuális áruházban hangjátékokat, meséket, irodalmi adaptációkat, felolvasásokat vásárolhat a közönség.

Publikálás ideje: 2017.08.03.

Indul a Katolikus Rádió 20. frekvenciája

Közel kétéves pályázati eljárás eredményeképpen nemrég Orosházán nyert frekvenciát a Magyar Katolikus Rádió, ami a 20. FM adóállomásuk lesz.

Publikálás ideje: 2016.09.03.

Békés megyében terjeszkedik a Katolikus Rádió

Eredmény született egy orosházi frekvenciára kiírt pályázati eljárásban. Változik a Szent István Rádió is.

Publikálás ideje: 2016.05.26.

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete

A félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

Publikálás ideje: 2016.03.07.

Rádiókról döntött az NMHH

Helyi rádiós pályázatokkal kapcsolatos döntések hozott az NMHH Médiatanácsa. Lezárult az Orosháza 88,6 MHz helyi rádiós frekvencia 2014. december 18-án megindított pályázati eljárása. Valamint a Sopron 104,6 MHz helyi frekvencia pályázati eljárásában megtörtént a benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alaki vizsgálata, amelynek eredményeképpen a Médiatanács pályázati nyilvántartásba vette a Magyar Katolikus Rádió Zrt-t.

Publikálás ideje: 2015.05.05.

Tovább terjeszkedik a Magyar Katolikus Rádió

Az egyházi csatorna sugározhat Szekszárdon, és megjelent a pályázati felhívás a Kazincbarcika 88.8 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre is.

Publikálás ideje: 2015.04.09.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

22 magyar hangjátékot támogattak

Helyi rádiók működtetésére szóló pályázatokról és rádiós hangjátékokról is döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa keddi ülésén. A Magyar Rádió, a Magyar Katolikus Rádió, valamint a Lánchíd Rádió mellett a Tilos Rádió is kapott támogatást.

Publikálás ideje: 2014.11.01.