Lánchíd Rádió legfrissebb hírei

Lánchíd Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Változás a Lánchíd Rádió vezetésében

Az adó jövője továbbra is bizonytalan. Augusztus 1-jével visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetői posztjáról Schlecht Csabát – közölte az adó pénteken. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné mostantól önállóan látja el. A rádió július elején gazdát is cserélt: Simicska Lajos kezéből Nyerges Zsolt tulajdonába került

Publikálás ideje: 2018.08.03.

Simicska Lajos szankcióra számíthat

Eljárást indított a Médiatanács Simicska súlyosan veszteséges, manapság már csak főleg magyar zenéket sugárzó Lánchíd Rádiója ellen.

Publikálás ideje: 2018.06.05.

Leállt a Lánchíd Rádió

Frekvenciáin már csak instrumentális zene szól. Tegnap éjfélkor befejezte a műsorkészítést a Lánchíd Rádió stábja. A 11 éves múltra visszatekintő közéleti adó közleménye szerint tulajdonosi döntés alapján, finanszírozási problémák miatt kellett befejezniük a médiaszolgáltatási tevékenységet

Publikálás ideje: 2018.04.11.

Összeomlott a Simicska-birodalom: megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Április 11-től megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió. A Heti Válasz új tulajdonost kereshet magának. Simicska Lajos nem finanszírozza tovább a tulajdonába tartozó médiatermékeket.

Publikálás ideje: 2018.04.10.

Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió

Szerdán jelenik meg utoljára a Magyar Nemzet napilap, kedd éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió. A Hír TV tovább működhet, ám leépítések lesznek a tévécsatornánál. A Heti Válasz csak akkor marad meg, ha talál magának vevőt, aki tovább finanszírozza a hetilapot. Simicska Lajos visszavonul a médiából.

Publikálás ideje: 2018.04.10.

Ungár: Ajánlatot tettem a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió megvételére

Már napközben szárnyra kapott a hír, hogy Ungár Péter LMP-s elnökségi tag bejelentkezett a Magyar Nemzetre, amelyet Simicska Lajos a holnapi nappal megszüntetett. A leendő LMP-s képviselő délután a Facebook-oldalán megerősítette a találgatásokat, és közölte, hogy nemcsak a lapra, hanem a szintén felszámolásra ítélt Lánchíd Rádióra és a Heti Válaszra is ajánlatot tett.

Publikálás ideje: 2018.04.10.

225 ezres bírság a Lánchíd Rádiónak

225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Lánchíd Rádió Pécset, mert eltért vállalt műsorrendjétől. A Derecske 94,7 MHz pályázat eredményeként az LB Rádió Kft. sugározhat a jövőben a Hajdúság déli részén.

Publikálás ideje: 2017.06.23.

Több vidéki frekvenciapályázat indul

A Médiatanács e heti ülésén meghozott határozatai alapján új kereskedelmi rádiók indulhatnak Kaposváron, Pécsett, Veszprémben és Hajdú-Bihar megyében, és finisbe lépett egy szintén kereskedelmi rádiós egri tender is. A hatóság bírságolt is kedden: 200.000 Ft-os büntetést szabtak ki a Lánchíd Rádióra, mert nem tartotta be a vállalásait a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.04.14.

Világsztárok a Lánchíd Rádióban

Magyarországon is mindenki jól ismeri a Don’t Be So Shy c. dalt, amely eredetileg Imany dala volt és remixként, de lényegében újrahangszerelve tette slágerré az orosz Filatov & Karas páros. Ezt a dallamot az is ismeri, aki egyáltalán nem keresi a modern tánczenét, hiszen tavaly óta szinte naponta hallja az ember valahol. Így van ez Kanadától Új-Zélandig, Chilétől Japánig. Dmitriy Filatov és Alexey Osokin párosa néhány nappal ezelőtt Budapesten lépett fel, de csak Thuróczy Richardnak adott exkluzív interjút.

Publikálás ideje: 2017.03.28.

A Lánchíd Rádió kiakadt, amiért tiltólistára tette őket a minisztérium

A Simicska Lajos tulajdonában álló Lánchíd Rádió vezetősége tiltakozik az ellen, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) tiltólistára tette a műsoraikból érkező megkereséseket.

Publikálás ideje: 2016.12.19.