Lánchíd Rádió legfrissebb hírei

Lánchíd Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

225 ezres bírság a Lánchíd Rádiónak

225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Lánchíd Rádió Pécset, mert eltért vállalt műsorrendjétől. A Derecske 94,7 MHz pályázat eredményeként az LB Rádió Kft. sugározhat a jövőben a Hajdúság déli részén.

Publikálás ideje: 2017.06.23.

Több vidéki frekvenciapályázat indul

A Médiatanács e heti ülésén meghozott határozatai alapján új kereskedelmi rádiók indulhatnak Kaposváron, Pécsett, Veszprémben és Hajdú-Bihar megyében, és finisbe lépett egy szintén kereskedelmi rádiós egri tender is. A hatóság bírságolt is kedden: 200.000 Ft-os büntetést szabtak ki a Lánchíd Rádióra, mert nem tartotta be a vállalásait a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.04.14.

Világsztárok a Lánchíd Rádióban

Magyarországon is mindenki jól ismeri a Don’t Be So Shy c. dalt, amely eredetileg Imany dala volt és remixként, de lényegében újrahangszerelve tette slágerré az orosz Filatov & Karas páros. Ezt a dallamot az is ismeri, aki egyáltalán nem keresi a modern tánczenét, hiszen tavaly óta szinte naponta hallja az ember valahol. Így van ez Kanadától Új-Zélandig, Chilétől Japánig. Dmitriy Filatov és Alexey Osokin párosa néhány nappal ezelőtt Budapesten lépett fel, de csak Thuróczy Richardnak adott exkluzív interjút.

Publikálás ideje: 2017.03.28.

A Lánchíd Rádió kiakadt, amiért tiltólistára tette őket a minisztérium

A Simicska Lajos tulajdonában álló Lánchíd Rádió vezetősége tiltakozik az ellen, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) tiltólistára tette a műsoraikból érkező megkereséseket.

Publikálás ideje: 2016.12.19.

Új irodalmi rádióműsor indult

Új irodalmi műsor indult a Lánchíd Rádión, melynek műsorvezetője Pion István költő, slammer - írja a Kulter.

Publikálás ideje: 2016.06.01.

Iparági mélytorok: Bayer Zsolt élő, betelefonálós műsorral jelentkezik a Karc FM műsorán

Karc FM - Mert nyomot hagy. Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Simicskától csábít embereket a Karc FM néven induló kormánypárti rádió

A Lurdy Házban működő szerkesztőségbe már keresik a leendő munkatársakat, az első számú célpont információink szerint a Lánchíd Rádió.

Publikálás ideje: 2016.01.07.

Televíziókat és rádiókat is bírságolt a Médiatanács

A Lánchíd Rádió médiaszolgáltatójára kiszabott bírság kapcsán a közlemény jelzi: az adó a hatósági szerződésében vállaltakhoz képest túl sok ismétlést, túl kevés hírműsort és helyi közéleti műsort tett közzé. A grémium a kiskunfélegyházi Rádió Smile kisközösségi rádióra 30 ezer forint bírságot szabott ki, mert nem teljesítette a közszolgálati műsorelemek és a magyar zenei kvóta szerződésben vállalt, illetve törvényi előírásait.

Publikálás ideje: 2015.05.22.

Nyolcéves a Lánchíd Rádió

A műsor vendége volt Hegedűs Szabolcs főszerkesztő-helyettes és Bella Levente műsorvezető.

Publikálás ideje: 2015.03.16.

Meddig érhet Louis keze?

A PestiSrácok értesülései szerint a HírTV, a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzet, az mno, valamint a Class FM után a Music Fm-et is elérte a Simicska Lajoshoz köthető politikai botrányok miatti felmondási hullám. Hivatalosan nem megerősített információk szerint most Pető Zoltán, a Music Fm hírigazgatója állt fel.

Publikálás ideje: 2015.03.11.