IngressFM legfrissebb hírei

IngressFM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Karc FM lesz a Lánchíd Rádióból

Kivéve azokon a frekvenciákon, ahol megszűnik a volt Simicska-rádió.

Publikálás ideje: 2018.10.15.

Nyolc vételkörzettel bővül a Karc FM lefedettsége

A Médiatanács engedélyezte a hálózatba kapcsolódást. Új városokban lesz hallható az eddig csak Budapesten elérhető közéleti-politikai rádió, a Karc FM. A közösségi adót üzemeltető cég és a – számos, kihasználatlan frekvenciával rendelkező – Lánchíd Rádió Kft. korábban közös kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz, hogy a társaság több jogosultsága hálózatba kapcsolódhasson a budapesti 105,9 MHz-cel

Publikálás ideje: 2018.10.14.

Hamarosan új frekvenciákon szólalhat meg a Karc FM

A Lánchíd Rádió Kft. és a Karc FM Kft. közös hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz. Közös hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz Lánchíd Rádió Kft. és a Karc FM Kft. a szegedi 100,2 MHz, a pécsi 94,6 MHz, a kaposvári 97,5 MHz, a szigetvári 98,9 MHz és a siklósi 88,6 MHz vonatkozásában

Publikálás ideje: 2018.10.09.

Változás a Lánchíd Rádió vezetésében

Az adó jövője továbbra is bizonytalan. Augusztus 1-jével visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetői posztjáról Schlecht Csabát – közölte az adó pénteken. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné mostantól önállóan látja el. A rádió július elején gazdát is cserélt: Simicska Lajos kezéből Nyerges Zsolt tulajdonába került

Publikálás ideje: 2018.08.03.

Simicska Lajos szankcióra számíthat

Eljárást indított a Médiatanács Simicska súlyosan veszteséges, manapság már csak főleg magyar zenéket sugárzó Lánchíd Rádiója ellen.

Publikálás ideje: 2018.06.05.

Leállt a Lánchíd Rádió

Frekvenciáin már csak instrumentális zene szól. Tegnap éjfélkor befejezte a műsorkészítést a Lánchíd Rádió stábja. A 11 éves múltra visszatekintő közéleti adó közleménye szerint tulajdonosi döntés alapján, finanszírozási problémák miatt kellett befejezniük a médiaszolgáltatási tevékenységet

Publikálás ideje: 2018.04.11.

Összeomlott a Simicska-birodalom: megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Április 11-től megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió. A Heti Válasz új tulajdonost kereshet magának. Simicska Lajos nem finanszírozza tovább a tulajdonába tartozó médiatermékeket.

Publikálás ideje: 2018.04.10.

Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió

Szerdán jelenik meg utoljára a Magyar Nemzet napilap, kedd éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió. A Hír TV tovább működhet, ám leépítések lesznek a tévécsatornánál. A Heti Válasz csak akkor marad meg, ha talál magának vevőt, aki tovább finanszírozza a hetilapot. Simicska Lajos visszavonul a médiából.

Publikálás ideje: 2018.04.10.

Ungár: Ajánlatot tettem a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió megvételére

Már napközben szárnyra kapott a hír, hogy Ungár Péter LMP-s elnökségi tag bejelentkezett a Magyar Nemzetre, amelyet Simicska Lajos a holnapi nappal megszüntetett. A leendő LMP-s képviselő délután a Facebook-oldalán megerősítette a találgatásokat, és közölte, hogy nemcsak a lapra, hanem a szintén felszámolásra ítélt Lánchíd Rádióra és a Heti Válaszra is ajánlatot tett.

Publikálás ideje: 2018.04.10.

225 ezres bírság a Lánchíd Rádiónak

225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Lánchíd Rádió Pécset, mert eltért vállalt műsorrendjétől. A Derecske 94,7 MHz pályázat eredményeként az LB Rádió Kft. sugározhat a jövőben a Hajdúság déli részén.

Publikálás ideje: 2017.06.23.