Part FM legfrissebb hírei

Part FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Médiatanács hosszabbított a Fidesz-közeli Part FM-nek és döntött a City Rádió – Best FM névváltásról

A Médiatanács e heti ülésén a TV2 elmarasztalásán kívül a fideszes médiaholdinghoz tartozó PartFM jogosultságának meghosszabbításáról és a City Rádió BestFM-re váltásáról is döntött.

Publikálás ideje: 2019.03.14.

Új tulajdonoshoz került a Retro Rádió, a Gong Rádió és a Part FM

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány szerzett részesedést bennük. Tíz kiadóvállalat, köztük három rádiót is működtető cég csatlakozott a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint az alapítvány építő munkájához sokan jelezték csatlakozási szándékukat

Publikálás ideje: 2018.11.28.

Új tulajdonoshoz került a Gong Rádió és a Part FM

Mészáros Lőrincnek a GVH miatt kellett megválnia két rádiójától.

Publikálás ideje: 2018.02.01.

Elkelt a Part FM

Harmadik tulajdonosváltásán esett át a balatoni kereskedelmi rádió - szúrta ki a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Még a zene is Mészáros Lőrincéktől jön a Balatonnál

Június utolsó napján vásárolták meg a térségben sugárzó kereskedelmi rádiót, a Part FM-et.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Megújult a Part FM

Arculatváltással és promóciós kampánnyal kezdi a nyarat a Balaton rádiója. Csizinszky Évát újabb jól ismert hangok követik. A hostesslányok elindultak, matricát osztanak, ragasztani és szelfizni kell - 10, illetve 50 ezer forintot lehet vele nyerni. Ezzel a pofonegyszerű, de nagyszerű promóciós kampánnyal kezdte az idei nyarat a kétéves Part FM.

Publikálás ideje: 2015.06.05.