Rádió M legfrissebb hírei

Rádió M legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Élő műsorral ünneplik szombaton a Bartók Rádió napját

Különleges adásnappal, élő műsorfolyammal és zenei vetélkedővel ünnepli szombaton a Bartók Rádió a csatorna névadója, Bartók Béla születésnapját. A Bartók Rádió napján 14 órától 19.30-ig a Magyar Rádió Márványtermében és 6-os stúdiójában négy eseményt látogathatnak az érdeklődők, a hallgatók pedig élő adásban követhetik a koncerteket és a vetélkedőt

Publikálás ideje: 2018.03.23.

Elismerés a Bartók Rádió munkatársának

Mali Andrea a Bartók Rádió gyártásvezetője vehette át idén a Magyar Rádió és a Lajtha László Alapítvány Kuratóriumának Lajtha-díját, a Magyar Rádió Márványtermében tartott keddi ünnepi koncert szünetében.

Publikálás ideje: 2018.01.24.

Gyerekek ébresztették a Rádió M hallgatóit

A miskolci adó is csatlakozott az UNICEF Gyerekhang kampányához.

Publikálás ideje: 2017.11.21.

Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik Rádió

Többségi tulajdonrészt vásárolt a Klasszik Rádió 92.1-t üzemeltető Aeriel Rádió Műsorszóró Kft.-ben a finn Futuvision Media OY. Az új tulajdonosi szerkezet sem a Klasszik Rádió 92.1 menedzsmentjében, sem a regionális rádió műsorstruktúrájában nem hoz változást - áll a csatorna közleményében.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Újabb helyi rádió szűnik meg

Elvesztette frekvenciajogosultságát a tiszaújvárosi Rádió 35, mivel alulmaradtak a 89.6 MHz 7+5 éves használatára kiírt frekvenciapályázaton. A közeljövőben lekapcsolásra kerülő helyi adó helyére hamarosan érkezik a Rádió M.

Publikálás ideje: 2014.08.15.