Sláger FM archívum - Sláger FM podcasts - Sláger FM visszahallgatás

A Sláger FM archívumában lehetőség van több mint 1438 korábbi adás keresésére és ezáltal Sláger FM visszahallgatására. Az archívlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a Sláger FM podcastjai között névre és feltöltési dátumra szűrni. Ezen kívül van mód a talált adások rendezésére név, dátum, vagy népszerűség alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb adások jelennek meg. Nem kell többet a különböző platformok között barangolnod. Nálunk egy helyen megtalálsz mindent. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

„Ez a monodráma színházi pályafutásom egyik kiemelkedő alakítása” | Balázs Andrea és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.26.

Feltöltve:

„Akik támaszt nyújtanak a létezésükkel, azokat nagyon meg kell becsülni” | Fehér Adrienn és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.26.

Feltöltve:

„A világ egyik legnehezebb dolga boldog és elégedett nőnek lenni, mégsem lehetetlen” | Andráska Zsófia és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.20.

Feltöltve:

„Ezt a komédiát kifejezetten ránk írták, és meg kell hagyni, jól is áll nekünk…” | Beleznay Endre és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.20.

Feltöltve:

“Az elmúlt 25 évben a kortárs zene világszinten elismert reprezentálóivá váltunk” | Kollmann Gábor és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.20.

Feltöltve:

„Megmutatjuk azt a zenei virtuozitást, mely a magyar cigánymuzsikusok unikális jellemzője” | Farkas Máté és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.20.

Feltöltve:

„A jövőfesztiválon a 21. század legégetőbb kérdéseit vitatja meg a közönség az előadókkal” | Baji Betti és S. Miller András a Sláger KULT-ban - 2023.10.20.

Feltöltve: