Nemzeti Sportrádió legfrissebb hírei

Nemzeti Sportrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Párizsi Olimpia: napokon belül indul a tévéközvetítés

A Párizsi Olimpia megnyitója július 26-án pénteken lesz, de már július 24-én, szerdától elkezdődik az M4 Sport tematikus közvetítése, amiről az állami médiaszolgáltató most közölt részleteket.

Publikálás ideje: 2024.07.17.

Megszűnik az egyik magyar állami rádió

A Media1 információi szerint már csak 10 napig üzemelteti a közmédia a főleg határon túli magyaroknak szóló Duna World Rádiót. A Duna Médiaszolgáltató a megszűnő rádió helyett az egyébként eltérő profilú Nemzeti Sportrádiót ajánlja közönsége figyelmébe.

Publikálás ideje: 2024.06.03.

Fontos döntéseket hozott a Médiatanács

Közel 160 millió forint támogatást ítélt oda 29 pályázónak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a TVÁLLANDÓ2024 pályázati eljárás első fordulójában.

Publikálás ideje: 2024.05.30.

Nemzeti Sportrádiót indít az MTVA Szöllősi György Sportrádiójának helyén

A Médiatanács úgy döntött, hogy június 14-ével az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató elindíthatja a Budapest FM 105,9 MHz-en a Nemzeti Sportrádió nevű csatornáját. Mindez rögtön azután történik, hogy június 13-án 24:00-kor megszűnik Szöllősi György Sportrádiója ugyanezen a frekvencián.

Publikálás ideje: 2024.05.29.

Nemzeti Sportrádió: Az új rádiócsatornával teljessé válik a közmédia sportfóliója

A Médiatanács döntése alapján a közmédia új rádiós médiaszolgáltatást indíthat 2024. június 14-ével. A labdarúgó Európa-bajnokság indulása napjától Budapesten a 105,9-es frekvencián, országosan online felületeken keresztül hallgathatják a sportszeretők a fontos és lényeges sporteseményeket.

Publikálás ideje: 2024.05.29.

Indul a Nemzeti Sportrádió

A labdarúgó Európa-bajnokság kezdetének napjától Budapesten a 105,9-es frekvencián, országosan online felületeken keresztül hallgathatják a sportszeretők a lényeges sporteseményeket. A Médiatanács döntése alapján a közmédia új rádiós médiaszolgáltatást indíthat Nemzeti Sportrádió néven.

Publikálás ideje: 2024.05.29.

Jáksó László, Boros Lajos és Maksa Zoltán is visszatér a rádiózáshoz egy napra

Rádiós nagyágyúk egész sorával készül a Mex Rádió a Rádiózás Világnapjára, elfogadta ugyanis meghívásukat egy-egy interjú erejéig Vágó Piros a Retro Rádióból, Rákóczi Feri a Rádió 1-ből, Garami Gábor a Sláger FM-ből, Harsányi Levente a Sportrádióból, valamint Buza Sándor, Boros „Lalikirály” Lajos, Jáksó László és Hajdu Steve is – mondta el a Media1-nek Lantai Tamás főszerkesztő...

Publikálás ideje: 2022.12.19.

A legidősebb élő olimpikonunk indította el a Sportrádiót!

Elindult Magyarország első és egyetlen sport rádiója! Január 17-én 6 órakor a hivatalos indulás a nemzeti himnuszunkkal kezdődött, majd a legtöbb olimpiai érmet szerzett 101 éves Keleti Ágnes volt az első megszólaló a rádióban. Ezt követően nemzetünk további sportolói is beköszöntek, többek között Erdei Zsolt, Gera Zoltán és Kőbán Rita...

Publikálás ideje: 2022.01.17.

Január 17-én indul a Sportrádió, Magyarország első sportrádiója!

2022. január 17-én, a Budapesten és környékén fogható 105.9 FM frekvencián, és az interneten keresztül lesz hallgatható Magyarország első, kifejezetten sportrádiója. A "sportrádió" tematika persze nem csak a sportot foglalja magában, hanem mindazon értékeket, amelyek az egészséges életmóddal, testmozgással, játékkal, sikerrel, küzdelemmel és a fair playjel kapcsolatosak...

Publikálás ideje: 2022.01.12.

Január 17-én elstartol a Sportrádió

2022. január 17-én új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hu-n, a leglátogatottabb magyar sportportálon, amely a 120. évfolyamát kezdő sportnapilap, a Nemzeti Sport internetes kiadása.

Publikálás ideje: 2022.01.07.