RadioDJ Beállítások

A RadioDJ működését rendszerszinten befolyásoló tényezők beállítására van lehetőségünk a "Settings" ablakban. A hat fül egyes beállításaival már találkoztunk a korábbi részekben, de még számtalan maradt magyarázat nélkül. Ebben a részben ezekre próbálunk mindenre kiterjedő magyarázatot adni, azért, hogy a rádiós szoftverünk működését a lehető legmagasabb szinten tudjuk testre szabni, hozzáigazítani az általunk elképzelt internetes rádióhoz.

Ebben a videóban a RadioDJ beállítási lehetőségeit, mint az általános beállításokat, a hangjel küldésre- és fogadásra vonatkozó beállításokat, az AutoDJ-re ható beállításokat, a rotációkra ható globális beállításokat, a metaadat exportálásra ható extra beállítási lehetőségeket, a plugin-ek gyorselérését lehetővé tévő alsó gombsor tartalmának testreszabását, illetve a plugin-ek egyedi beállítási módjainak elérését tekintjük meg.
A „General” és a „Sound Cards” fül legtöbb beállításának megváltoztatása esetén a program működése megáll, ezért közvetítés közben már ne variáljuk őket. Ha pedig nem vagyunk benne biztosak, hogy melyik beállítás megváltoztatása eredményezi a program megállását, akkor egy alternatív számítógépen, vagy a program egy másodpéldányának futtatásával teszteljük a változtatást a közvetítésünk zavarása nélkül.

 

 

Előző cikkKövetkező cikk

 

Fejezetek

 1. Online rádió készítés RadioDJ-vel - Bevezető
 2. Telepítési útmutató - RadioDJ, MySQL, BUTT, VirtualCable
 3. RadioDJ kezelőfelületének az áttekintése
 4. RadioDJ Kategóriák
 5. Audiofájlok Importálása RadioDJ-be
 6. RadioDJ Rotációk
 7. Track Menedzser a RadioDJ-ben
 8. Track Szerkesztő a RadioDJ-ben
 9. RadioDJ CUE Szerkesztő
 10. Sweeper-ek a RadioDJ-ben
 11. RadioDJ Események
 12. Lejátszási Lista Építő a RadioDJ-ben
 13. RadioDJ Segédeszközei és Egyéb Funkciók
 14. RadioDJ Beállítások
 15. BUTT beállítási lehetőségek

Ha bármilyen kérdésed van, akkor kérlek kommentelj a cikk alá!

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz