Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Kasza Tibi egy időre eltűnik

Nyári szünetre megszűnik Kasza Tibi keddi rovata a rádióban, a műsorvezető ma reggel köszönt el a hallgatóktól a Class FM-ben. Nyáron továbbra is Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri viszi majd a műsort, ősszel pedig visszatér közéjük Kasza, aki nagy durranást ígér.

Publikálás ideje: 2015.05.05.

Házat épített újjá a Morning Show

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri több milliós hallgatótáboruk szórakoztatása mellett hallgatóikkal közösen rendszeresen segítenek megható, szívszorító ügyekben is: a Morning Show népszerű műsorvezetői támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt is, most pedig egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza. A házat a Class FM hallgatóinak támogatásából építették újjá és élő adásban adták át a meghatott lakóknak, akik azonnal birtokukba is vették a szobákat.

Publikálás ideje: 2015.04.23.

A Noé Állatotthonért futottak a Class FM sztárjai

A Class FM műsorvezetői közül többen is a futás és a sport szerelmesei - ezt a 30. Vivicittá Városvédő Futáson is bizonyították, ahol a mozgás öröme mellett egy jó ügyet is támogattak.

Publikálás ideje: 2015.04.22.

Interaktív slágerlistával erősít a Class FM

Megújult koncepcióval jelentkezik Szani Roland esti műsora, a Class Night.

Publikálás ideje: 2015.04.21.

OneRepublic a Class FM-mel!

Első alkalommal ad koncertet hazánkban a világhírű OneRepublic. A Class FM ez alkalommal is a lehető legközelebb hozza hallgatóihoz a koncertélményt: a rajongók páros koncert belépőt nyerhetnek, sőt, egy szerencsés pár Abaházi Csaba kíséretében, a színfalak mögött is találkozhat a sztárzenekarral.

Publikálás ideje: 2015.04.16.

Így telik a húsvét a Class FM sztárjainál

Közeledik a húsvét, amit mindenki másképp ünnepel: ki tojást fest, lakást dekorál, és locsolni megy, ki inkább menekülne a felhajtás elől. Nincs ez másként a Class FM sztárjai között sem, akik húsvéti családi hagyományaik mellett gyerekkori emlékeikről is mesélnek.

Publikálás ideje: 2015.04.03.

Majka keményen beszólt a Class FM-nek és Csiszár Jenőnek

Közösségi oldalán akadt ki, amiért nem foglalkozik zenei sikereikkel a szakma, és bár állítása szerint szereti a mostanában sokat játszott magyar dalokat, mégiscsak fáj neki, hogy míg más együttesek nagy támogatást kapnak, nekik alig jut médiafigyelem.

Publikálás ideje: 2015.04.02.

Sebestyén Balázs nem könnyű ember

Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója szerint rádióadójukat közel 3 millió ember hallgatja, és ehhez kell a Morning Show is. „A sztárok viszont közismerten nem könnyű emberek. Sebestyén Balázs sem az, évekig nyaggatott, hogy intézzük el, hogy Forma-1-es pilótával versenyezhessen. De nem akárhogy: Trabanttal” – mesélte az egyik rádiós blokkban.

Publikálás ideje: 2015.03.18.

Már a köztévénél dolgozik a Simicska-rádió hírigazgatója

A Class FM február végén felmondott hírigazgatója már az MTVA-nál dolgozik, Papp Dániel tartalomszolgáltatási igazgató helyettese lett – tudta meg a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2015.03.12.

Meddig érhet Louis keze?

A PestiSrácok értesülései szerint a HírTV, a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzet, az mno, valamint a Class FM után a Music Fm-et is elérte a Simicska Lajoshoz köthető politikai botrányok miatti felmondási hullám. Hivatalosan nem megerősített információk szerint most Pető Zoltán, a Music Fm hírigazgatója állt fel.

Publikálás ideje: 2015.03.11.