Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Felmondott a Class FM hírigazgatója

Mezei Zsolt állítólag nem tudott azonosulni a csatorna tulajdonosi köréhez köthető Simicska Lajos közelmúltbeli, közönséges, virtuális nyomdafestéket sem tűrő kijelentéseivel, melyekkel a miniszterelnököt illette.

Publikálás ideje: 2015.02.27.

Felbontatták Rákóczi Feri szerződését a minisztériummal

A Class FM műsorvezetője a Borsnak azt mondta, már bánja, hogy problémát okozott a rádiónak és műsorvezető-társainak. "Hibáztam, nagyon sajnálom a problémát, amit a rádiónak és a műsorvezetőtársaimnak okoztam! A szóban forgó szerződést azonnal felbontottam, ugyanakkor a magyar termelők és a hazai tájegységek népszerűsítése, ahogy már évek óta, továbbra is szívügyem” – válaszolta a Bors kérdésére.

Publikálás ideje: 2015.02.20.

A Class FM berágott Rákóczi Ferire

A Morning Show műsorvezetője havi nettó 350 ezer forintot kap tíz hónapon keresztül azért, hogy a Morning Showban propagáljon termelő piacokat és nemzeti parkokat a Class FM tudta nélkül, ezért Class FM lépéseket fog tenni az ügyben, írja a Bors.

Publikálás ideje: 2015.02.15.

Ki fenyegeti a Class FM-et?

Országos szinten és Budapesten is a Class FM maradt a leghallgatottabb hazai rádió, de a vidéki és a fővárosi hallgatók preferenciája több ponton eltér.

Publikálás ideje: 2015.02.10.

A Class FM jézuskája újra sikerrel járt

Január elején leégett a Táti Szvétecz család otthona, mely egy faépítménnyel bővített mobilház volt. Ebben a reménytelen helyzetben került játékba a Morning Showba 2015.01.14-én, ahol pár perc beszélgetést követően Balázsék kipuhatolták, hogy Erzsiéknek leégett a házuk.

Publikálás ideje: 2015.02.01.

Szinkronszínésznek szegődtek a Class FM műsorvezetői

Új szerepben próbálhatták ki magukat a kereskedelmi adó műsorvezetői.

Publikálás ideje: 2015.01.16.

Sebestyén Balázs újfent apa lett

A csütörtök reggeli Morning Show-ban Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentkezett be, akik bejelentették, elindult műsorvezető-társuk feleségénél a szülés. Adásban kapcsolták Sebestyén Balázst is.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Mi van a Class FM után? – rádiós hallgatottság

Másfél év alatt 800 ezerrel több lett a rádióhallgató a TNS Hoffmann felmérése szerint. Egyetlen országos kereskedelmi rádióként a Class FM első helye nem volt kérdés, de mi jön utána? Mennyiben tér el a vidék és Budapest preferenciája?

Publikálás ideje: 2014.11.27.

Büntetést kapott a Class FM

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az emberi méltósághoz való jog megsértése miatt 500 ezer forintos bírságot szabott ki a médiaszolgáltatóra, és a jogsértésről beszámoló közlemény beolvasására, illetve annak online közzétételére kötelezte.

Publikálás ideje: 2014.11.27.

Titkok, amiket nem tudott a Class FM-ről

Az elmúlt öt év alatt a mindennapok állandó részévé vált a Class FM, mégis vannak olyan titkok, amelyeket csak a munkatársak ismerhetnek a rádióban folyó munkáról. Milyen varázsigével működik a kávéfőző? Milyen ruhában (vagy ruha nélkül) ülnek a műsorvezetők a mikrofon mögött? Milyen slágereket hallgatnak maximum hangerőn?

Publikálás ideje: 2014.11.24.