Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Figyeljék Rékasi Károly kezét, mert csal

A reggeli Morning Show vendége volt Rékasi Károly, aki elmondása szerint szívesen foglalkozna bűvészkedéssel, ha jelenlegi szakmájában megszűnnének a lehetőségei. A színész elsajátított már néhány trükköt, egyet be is mutatott a Class FM élő adásában Sebestyén Balázséknak.

Publikálás ideje: 2015.06.30.

Horvát slágerlistával ünnepelt Kiss Orsi

A horvát tengerparton ünnepelte születésnapját Kiss Orsi. A Class FM csinos műsorvezetője évek óta nem jutott el nyaralni, ezért úgy gondolta, idén igazán különleges ajándékkal lepi meg magát: azon a helyen pihent, ahol hazatérő vendégként üdvözlik már.

Publikálás ideje: 2015.06.30.

Mi történt a Class FM műsorvezetőnőjével?

Immár két és fél év telt el azóta, hogy Kőváry Anettet máig érthetetlen okból – hiszen a hallgatók kedvence volt – kirúgták a Class FM Morning Show című reggeli műsorából. A csinos rádiósnak ugyan ezután is akadtak lehetőségei a médiában, ő inkább a magánéletét és a családalapítást helyezte előtérbe.

Publikálás ideje: 2015.06.26.

Újra lesz Sláger Rádió?

A Juventus Rádió tulajdonosa a Marketing & Média értesülései szerint levédette a Sláger Rádió elnevezést. Visszatérhet a 2009-ben megszűnt rádiós márka a piacra, új ellenfele lehet a Class FM-nek?

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Nyomozás indulhat Sebestyén Balázsék SMS-e miatt

Mindenképpen lépnie kell a rendőrségnek a Morning Show egyik hallgatója által beküldött üzenet miatt. Nemsokára rendőrök kereshetik meg Sebestyén Balázst és a Class FM Morning Show című reggeli műsorának szerkesztőit egy, a műsorban felolvasott üzenet miatt.

Publikálás ideje: 2015.06.09.

Négy rajongó álmát váltja valóra a Class FM

Mi lehet egy rajongónak nagyobb élmény, mint egy személyes találkozó kedvencével? Négy OneRepublic-őrült most megkapja a lehetőséget a Class FM-től! A világhírű popzenekar egy hét múlva lép fel Budapesten, a rádió pedig gondoskodott róla, hogy számos szerencsés hallgató részt vehessen az év egyik legnagyobb buliján. És ez még nem minden!

Publikálás ideje: 2015.06.01.

Indul a világsztárok nyara a Class FM-en!

Nagyszabású meglepetéssel indul a nyár a Class FM-en! A piacvezető rádió ezúttal olyan nemzetközi előadók koncertjeire juttatja el a hallgatókat, mint David Guetta, Avicii vagy Robbie Williams. A kampány ideje alatt minden játékban 25 db páros jegy talál gazdára, sőt, a legszerencsésebbek személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel az életre szóló koncertélmény mellett.

Publikálás ideje: 2015.05.18.

Sebestyén és Bochkor: Utálat nincs, rivalizálás van

A magyar kereskedelmi rádiózás két ismert alakja Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor talán először ült le hosszabban beszélgetni. Vállalják, hogy erősen megosztó emberek, és sajnálják, hogy amit pár éve még szabad volt, arra ma már ugrik a bulvársajtó, a konzervatív közönség és a médiahatóság.

Publikálás ideje: 2015.05.13.

Boldog születésnapot Rákóczi Feri!

A mai nap folyamán elrajtolt a Morning Show roadshowja, melynek keretén belül először a hűség városába Sopronba látogattak el a Class FM sztárjai. A műsor végén pedig a ma 45. életévét betöltő Rákóczi Ferit is felköszöntötték Balázsék. Jani és Balázs fél-fél szál kolbászba szúrt gyertyával jelent meg és az ott lévő hallgatókkal együtt énekelték a boldog szülinapot!

Publikálás ideje: 2015.05.11.

2015-ben is útnak indul a Class Fm Tavaszi Roadshowja

Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora a Morning Show a korábbi évekhez hasonlóan újra országjárásba kezd és öt várost látogat meg május harmadik hetében. Sopron, Kecskemét, Baja és Salgótarján mellé bekerült egy Budapesti helyszín is.

Publikálás ideje: 2015.05.06.