Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Class FM műsorvezetője is bevállalta az Ice bucket challenge-et

Ma reggel nem kisebb feladatra vállalkozott Vadon Jani a Morning Show műsorvezetője, mintsem, hogy részt vegyen az Ice bucket challenge-ben. Az esetről videós anyag is készült, melyben Rákóczi Ferinek és Gönczi Gábornak jutott a megtisztelő szerep, hogy leönthessék jeges vízzel rádiós társukat.

Publikálás ideje: 2014.08.25.

Távozik Csiszár és Jáksó a Class FM-től

Csiszár Jenő és Jáksó László öt sikeres év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből. A két műsorvezető a 2009. novemberi indulás óta meghatározó tagja volt a csapatnak, munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Class FM hazánk leghallgatottabb rádiójává vált.

Publikálás ideje: 2014.08.18.

Kirúgja a Class FM Jáksót és Csiszárt?

Tegnap este bomba ként robbant a hír, hogy a Class FM már augusztustól nem számít Csiszárra, valamint Jáksótól is megválnak. Először a comment blogon, majd az Origón is látható volt egy cikk ezzel kapcsolatban. Mind a két oldal a költségcsökkentést nevezte meg fő indoknak, mivel a Class FM-nek is fizetnie kell a reklámadót.

Publikálás ideje: 2014.08.12.

Születésnapi roadshow a Class FM-nél

Az ötödik születésnapját ünneplő rádió élő műsorokkal, meghívott előadókkal és koncertekkel járja be júniusban, júliusban és augusztusban az országot.

Publikálás ideje: 2014.06.24.

Újra roadshow-zik a Class FM

Május 12-én Debrecenben kezdődik a Morning Show nagy tavaszi országjárása, amely öt napon keresztül jelentkezik hazánk nagyvárosaiból. A kereskedelmi rádió műsora milliós nyereményekkel is csábítja a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.05.09.