Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Világsztárokról szólt a Class FM nyara

Közel 700 szerencsés hallgatónak tette emlékezetessé a nyarat a rádió.

Publikálás ideje: 2015.09.02.

Kamaszkorukról vallottak a Class FM sztárjai

Hamarosan Magyarországra érkezik a fiatalabb korosztály legújabb kedvence: Violetta. A népszerű sorozatsztár várva várt koncertjére a Class Nyár 2015 programsorozat keretein belül a rádió hallgatói is eljuthatnak, és nem csak a tehetséges tinit láthatják élőben a színpadon, hanem a sorozat többi szereplőjét is. Violettát milliók imádják világszerte, és a személyét körülvevő rajongás a Class FM műsorvezetőit is múltidézésre késztette. Vágó Piros, Kovács Áron és Kiss Orsi elmondták, ők milyen sztárokért lelkesedtek kamaszkorukban.

Publikálás ideje: 2015.08.26.

Világsztárok zenéltek élőben a Class FM-ben!

Világsztár vendége volt a Class FM-nek! A Kensington tagjai szabadnapjukon élő minikoncertet adtak Vágó Piros kedvéért a piacvezető rádió stúdiójában, ahol a műsorvezető kérdéseire is örömmel válaszoltak. A holland együttes kedden Budapesten zenél, mielőtt Németországban majd Hollandiában folytatja európai turnéját.

Publikálás ideje: 2015.08.11.

Víziejtőernyőzni készül Abaházi Csaba

Rajong az olasz életérzésért, ételekért és kultúráért Abaházi Csaba. Családjával visszatérő vendégnek számítanak Itáliában, ahol most először új tájakat is felfedeztek. A Class FM népszerű műsorvezetője idén Riminibe látogatott feleségével és gyermekeivel, ahol új őrület kerítette hatalmába: a víziejtőernyőzés.

Publikálás ideje: 2015.08.10.

Sebestyén Balázs elmagyarázta a Morning Show egyik szerkesztőjének, hogy miért nem tanácsos a kormánypropagandát szajkózni

Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt sem tudom hogy ki az az Anna nevű nő, aki a ma reggeli műsorban egy kürtős kalács megvásárlásáról szóló történet kapcsán egyszer csak elkezdte szajkózni a kormány bevándorlás- és migránsellenes szlogenjeit.

Publikálás ideje: 2015.08.06.

Eddig minden évben Superbrands a Class FM

Hatodik alkalommal nyerte el a szakmai elismerést a hazai rádiózás meghatározó szereplője.

Publikálás ideje: 2015.07.30.

Fejlemény a Morning Show ellopott logójával kapcsolatban

A Class FM reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használták a fejhallgatós napot és a hozzá tartozó feliratot. Sebestyén Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy kedveljék a belizei oldalt, a figyelemfelkeltés pedig elérte célját: a rádiósok lecserélték a lenyúlt magyar logót.

Publikálás ideje: 2015.07.08.

Egy távoli mûsor lenyúlta a Morning Show-t

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használják a napot és a hozzá tartozó feliratot. A 340 ezres népességű ország, Belize egyik rádióműsora ugyanazt a logót használja, amit a Class FM, erre egy hallgató hívta fel a műsorvezetők figyelmét.

Publikálás ideje: 2015.07.06.

Reagált a Morning Show a lopásra

A Class FM reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használják a fejhallgatós napot és a hozzá tartozó feliratot. Az Origo megkérdezte a rádiót, tesznek-e lépéseket az ügyben.

Publikálás ideje: 2015.07.06.

Ajándék eső a Morning Showban!

Július 3-án reggel 6-tól a győri plázánál lévő Posta Csomagautomatája mellől jelentkezik a Class FM műsora, ahol több mint két millió forint összértékben osztanak szét ajándékot a rádió műsorvezetői. Minden ajándék gazdára lel, árulták el a műsorvezetők, melyek a csomagautomatában lesznek elrejtve.

Publikálás ideje: 2015.07.02.