Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Balázsék kommunista pártdallal köszöntötték a Viktor-Lőrinc-névnapot

Mint megírtuk, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc miatt a Nemzeti Együttműködés Rendszerének különleges együttállása szeptember ötödike. Mindketten ma ünneplik ugyanis a névnapjukat.

Publikálás ideje: 2017.09.05.

Frissült a Méz Rádió off-air arculata

Új logóval és weboldallal ünnepelte meg 6. születésnapját a Méz Rádió.

Publikálás ideje: 2017.09.04.

A stream gyűjtő oldalak előnyei (x)

Ha valaki rádiót indít, annak az egyik legfőbb célja, hogy minél nagyobb hallgatottságra tegyen szert. Ebben nyújthatnak segítséget a különböző stream gyűjtő oldalak. A továbbiakban ezekből mutatunk be néhányat.

Publikálás ideje: 2017.09.04.

Megújul a Sláger Reggel

Illusztris csapattal bővül a Sláger Reggel szeptembertől. Vágó Pirost és Abaházi Csabát hírességek segítik majd a színes témák és a nagyvilág újdonságainak megvitatásában.

Publikálás ideje: 2017.09.03.

Kodály előtt tiszteleg a Bartók őszi műsorrendje

Filmzenei és operaműsorokkal, valamint Kodály Zoltán emléke előtt tisztelegve készül a Bartók Rádió az őszi műsorrendre.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

Támogatásokról döntött a Médiatanács

40,8 milliós támogatásról döntött heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Egy közösségi rádió büntetést kapott, egy pályázat pedig nyilvántartásba került.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

Ezreket mozgatott meg a Rádió 1

Újabb sikereket könyvelhet el Magyarország első számú kereskedelmi rádiója, amely hamarosan további frekvenciákon szólal meg.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

Tarol a 103.9 Sláger FM

Kimagasló eredményekkel büszkélkedhet Budapest rádiója, a 103.9 Sláger FM regionálisan és országosan egyaránt.

Publikálás ideje: 2017.08.30.

5,8 millió magyar hallgat naponta rádiót

A 2017. május-júliusi időszakban, az április-júniusi időszakhoz képest, tovább emelkedett a rádiók napi elérése, ami így jócskán meghaladja az 5,8 milliós hallgatótábort - derül ki a Kantar Hoffmann-Mediameter közös kutatásából. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 70 százaléka naponta, míg 91 százaléka hetente hallgat rádiót. Nem csak országosan, hanem a fővárosban is növekedett a rádióhallgatók száma, amely így Budapesten meghaladja a napi 1 milliót.

Publikálás ideje: 2017.08.25.

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

2017 nyarán tovább nőtt a Rádió 1: a Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium adatai szerint május-június-július hónapokban, az előző méréshez képest 160000 fővel több, közel 1,3 millió hallgató tartott naponta a szórakoztató műsorokkal és az igazi mai slágerekkel. A kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59-es célcsoportban országosan és Budapesten is toronymagasan vezet a Balázsék című műsor.

Publikálás ideje: 2017.08.24.