Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Class FM egykori hálózatát pályáztatják meg

Butaságokat hordott össze az újabban sűrűn “rémeket látó” balliberális sajtó az országos frekvenciapályázat kapcsán. Szó nincs arról, hogy kisebb frekvenciákat “kapargatna össze” a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa egy országos frekvenciacsomaghoz - valójában a Class FM hálózatát pályáztatják meg, sőt, négy, eddig nem használt frekvenciával is kibővül a médiaszolgáltatási jogosultság.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolja le a 103.9 Sláger FM 2017. augusztus elsejétől a programming élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezik Budapest rádiójához, a 103.9 Sláger FM-hez. A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől - Nem használhatja sem a nevet, sem a logót, mert a bíróság szerint megtéveszti a hallgatókat. Túl nagy a hasonlóság a Morning Show-val. A végzés ideiglenes.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Pert vesztettek Balázsék, nevet kell változtatni

A Fővárosi Törvényszék helyt adott a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt kérelmének, amivel eltiltja Sebestyén Balázst és a többi alperest a Reggeli Show elnevezés és logó használatától gyakorlatilag minden platformon.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Vízilabdás bajnokok a Talpra magyarban!

Különleges társműsorvezetőkkel várja a hallgatóit a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsora július harmadikától! Jövő héten a vízilabda olimpiai és világbajnokai ragadnak mikrofont és vezetik a műsort Peller Mariannal és Kardos Horváth Janóval.

Publikálás ideje: 2017.07.02.

Megritkulnak Kovács Áron szereplései a megújuló Rádió Rockon

A Rockreggel című műsor eddigi állandó műsorvezetője csak hetente lesz adásban az éppen mostanában megújuló rádióban. Mi áll a változás hátterében, és hogyan változik a műsor- és zenei kínálat?

Publikálás ideje: 2017.06.30.

Indulhat szombaton a székesfehérvári Rádió 1

Heti ülésén több rádiós frekvenciát érintő kérdésben is döntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület elvégezte a Székesfehérvár 101,8 MHz és a Miskolc 103,0 MHz frekvenciákra érkezett pályázati ajánlatok alaki vizsgálatát, illetve engedélyezte a Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft., továbbá a Radio Plus Kft. hálózatba kapcsolódását, így holnapután indulhat is a székesfehérvári és mosonmagyaróvári Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.29.

Ismét nőtt a Rádió 1 hallgatottsága

Július 1-től 22, hetek múlva pedig már 25 frekvencián szól a Rádió 1, amely a legfrissebb mérések szerint jelenleg 1 millió 70 ezer hallgatóval a teljes lakosságban országosan a leghallgatottabb kereskedelmi rádió. A most szombaton újonnan csatlakozó két várossal együtt több tízezer potenciális hallgató csatlakozhat a Rádió 1 népes családjához.

Publikálás ideje: 2017.06.29.

A Sláger FM-esek is hallhatók a Gru 3-ban

Az év egyik legjobban várt családi filmjét, a Gru 3-at mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a közkedvelt budapesti rádió sztárjai sem. A 103.9 Sláger FM műsorvezetői kitörő lelkesedéssel kölcsönözték hangjukat a hamarosan mozikba kerülő Gru 3 animációs film szereplőinek.

Publikálás ideje: 2017.06.28.

Megújul a Rádió Rock

A jövőben csak hetente lesz hallható a megújuló Rock Reggelben Kovács Áron - derítette ki a 24.hu. Változik a csatorna zenei kínálata, és új lesz a station voice is.

Publikálás ideje: 2017.06.28.