Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Helyi hallgatottsági adatok – 2018. IV. negyedév

A Best FM és a Gong Rádió a leghallgatottabb helyi rádiók. A negyedik negyedévi mérés eredményei szerint a megyei jogú városokban a helyi rádiókat naponta több mint 600 ezren, míg hetente több mint 900 ezren hallgatták a legalább 15 évesek körében – írja az NMHH áttekintő tanulmánya

Publikálás ideje: 2019.02.07.

Ismét bővült a Rádió 1 vételkörzete

Tatabányához és Velencéhez hamarosan Kaposvár is csatlakozik. Újabb frekvenciákon hallható a Rádió 1 – közölte a MediaTime. A hálózatos adó immáron Velence (90,4 MHz) és Tatabánya (96,7 MHz) körzetében is jó minőségben hallgatható, továbbá az M1-es autópályán is javult a lefedettség

Publikálás ideje: 2019.02.05.

A Felház egyik alapítójától is hull majd a Manna az éterből

A Felház nevű keresztény mozgalmat Orbán Gáspár, Ember Illés és Prekopa Donát 2015-ben alapította, de nem akartak belőle karriert csinálni: nem lesz belőle sem gyülekezet, sem egyház, sem felekezet, és pénzt sem akarnak kivenni belőle. Az egyik alapító tag, a televíziós műsorkészítést tanult Prekopa Donát mostantól a vadonatúj Manna FM (született Cross FM) reggeli műsorának lesz az egyik műsorvezetője.

Publikálás ideje: 2019.02.04.

Csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM

Sajnos búcsúznunk kell. 7 csodálatos év után csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm. Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music Fm rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk.

Publikálás ideje: 2019.02.04.

Csütörtökön elhallgat a Music FM

Az Önindító stábja máshol folytathatja. Hét éves működés után csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM a budapesti 89,5 MHz-en – adta hírül Facebook-oldalán a rádió. A posztban azt írják, hogy a Music FM tulajdonosa és vezetése mindent megtett annak érdekében, hogy az éterben maradhassanak, de nem jártak sikerrel. Sajnos búcsúznunk kell

Publikálás ideje: 2019.02.04.

Holnap startol a Manna FM

Az új rádió korokon és stílusokon átívelő zenei válogatást, hiteles információkat, és pozitív attitűdöt ígér. Tapasztalt rádiós szakemberekkel és fiatal tehetségekkel a „fedélzeten” február 5-én elindul a Manna FM, a budapesti régió legújabb rádióállomása, amelynek műsorát a főváros 80 kilométeres körzetében lehet fogni a 98,6 MHz-en – közölte oldalunkkal az új adó

Publikálás ideje: 2019.02.04.

Meghalt a Rock FM, éljen a Rocker Rádió!

Február elsején sugározta utolsó adását a Rádió Rock 95.8. Ugyanezen a napon felbukkant a FB-on a Rocker Rádió profilja. A két zenei adó között van egy közös pont: az új rádió bemutatkozó posztját író Kalácska Gábor.

Publikálás ideje: 2019.02.04.

A Felház alapítója a Manna FM műsorvezetője lesz

Az Orbán Gáspárral és Ember Illéssel a Felház nevű keresztény mozgalmat megalapító Prekopa Donát minden reggel hallható lesz az új budapesti rádióban, két egykori Sláger FM-es műsorvezetővel együtt.

Publikálás ideje: 2019.02.03.

Radu Morar: A Rock FM-et veszteségei miatt Mr. Zsolt néhány hónapja már bezárta volna

Radu Morar, a Sláger FM tulajdonosa a Media1-nek azt is mondta, ő és cége csak mától vált az eddigi Rock FM-et működtető Favorit Masters Kft. tulajdonosává. A tranzakció következtében Mr. Zsolt (Tamássy Zsolt), a Rock FM volt tulajdonosa visszakaphatja a tetemes összegű tagi hiteleit.

Publikálás ideje: 2019.02.02.

Netes rocker rádió indult

A Rocker Rádió nevű netes rádió alapítója Kalácska Gábor, a Rock FM egykori programigazgatója. A Rock FM megszűnésének napjára időzítve indulnak.

Publikálás ideje: 2019.02.02.