Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nagyon visszaesett a Rádió 1 bevétele és nyeresége

Pótolta mulasztását a Rádió 1 üzemeltetője, innen tudható, hogy jelentős visszaesést szenvedett el a cég az árbevétel és a profit tekintetében is. A visszaesés még Vajna halála előtt történt. Azóta az állami reklámbevételek jelentős visszaesésével is szembe kell néznie a cégnek.

Publikálás ideje: 2019.06.24.

A Rádió 1 ráhajtana a Music FM hallgatóira

A Media1 felhívta a Rádió 1 programigazgatóját, hogy mi igaz néhány hozzánk eljutott pletykából. Bertók László (McFly) néhány dolgot megerősített, néhányat nem.

Publikálás ideje: 2019.06.21.

Bochkor Gábor, ha vissza is tér a rádiózáshoz, Borossal többé nem akar együtt dolgozni

Az exrádiós kissé a háttérbe szorult a MusicFM megszűnése óta, most elárulta, hogy mikor térhet vissza az éterbe, valamint azt is kifejtette, hiába forszírozzák sokan, nem áll össze újra Boros Lajossal.

Publikálás ideje: 2019.06.15.

A Sláger FM DJ nagyágyúkkal erősít

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához, a Sláger DJ-hez. Úgy tűnik, a Sláger FM magához szippantaná a Médiatanács által elnémított Music FM egykori hallgatóit is.

Publikálás ideje: 2019.06.14.

18 év után otthagyja a Klubrádiót, hogy elinduljon a Fidesz ellen

Pikó András rádiós műsorvezetőt, a Klubrádió munkatársát kérte fel polgármesterjelöltnek az őszi önkormányzati választásokra Budapest VIII. kerületében, a Józsefvárosban a Momentum az együttműködő ellenzéki pártok (MSZP, DK, P, Momentum, Szolidaritás) nevében.

Publikálás ideje: 2019.06.14.

Egerben is lesz Best FM

A 100,7 MHz-en. Újabb frekvencián szólal meg a Best FM jövő héten – értesült a RADIOSITE. A már három városban jelenlévő rádiós márka ezúttal a hevesi megyeszékhelyen veti meg a lábát, az FM 7 helyén. A küszöbönálló váltást valószínűsítette, hogy az FM 7-et működtető FM7 Eger Kft

Publikálás ideje: 2019.06.13.

Visszatérhet Magyarországra a Szabad Európa Rádió

Washington döntésén múlik, hogy mikorra lehet ismét magyar nyelvű adás, amelyet nem sokkal a rendszerváltás után kapcsolt le a rádió. Újraindításával a sajtószabadságot szeretnék segíteni.

Publikálás ideje: 2019.06.13.

MikroTik MTCNA képzést indít a 42NET

A lett gyártó eszközei egyre elterjedtebbek a magyarországi rádiók körében. MikroTik MTCNA – MikroTik Certified Network Associate – képzés indul a 42NET szervezésében. A MikroTik tanfolyamok alappillérének számító kurzus segítségével a résztvevők átfogó képet kaphatnak a gyártó termékpalettájáról, és megismerhetik a Router OS képességeit, a legfontosabb hálózati alapismeretekkel kiegészítve

Publikálás ideje: 2019.06.12.

Újabb öt évig szólhat az InfoRádió

Az InfoRádió Kft. kérelmére 2024 szeptemberéig megújította a rádió jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A tanács elfogadta a közösségi tévék és rádiók műszaki fejlesztéseire kiírt, összesen 110 millió forint keretösszegű pályázati felhívást, helytelen korhatár-besorolások miatt bírságokat szabott ki a TV2 és a Rádió 1 szolgáltatóira, és közzétette a hírműsorokban megjelenő bűncselekményekről beszámoló tavalyi hírek elemzését is.

Publikálás ideje: 2019.06.07.

Megújult a Radio 3

A belgrádi adó új formátummal és különleges megoldásokkal indította a nyarat. Megújult a szerb főváros egyik legnépszerűbb állomása, a Radio 3: a fiatalításon átesett adó felfrissült zenei arculattal, átalakult műsorszerkezettel és open air stúdióval várja a hallgatóit

Publikálás ideje: 2019.06.06.