Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Online rádió készítés Radio DJ-vel - Bevezető

A videósorozat végére, és persze a bemutatott funkciók használatának némi gyakorlása után kellő magabiztossággal fogjuk tudni elindítani saját, önálló online rádiónkat amely zenei palettájának és műsorstruktúrájának mi lehetünk az urai!

Publikálás ideje: 2021.03.23.

Bochkor Gábor az Indexnek: Imádok provokálni

A Retro Rádió fenegyereke kitálal. Beszél Sebestyén Balázsékról, a konfliktusairól és a visszavonulásáról is.

Publikálás ideje: 2021.03.12.

Egri Péter a Manna FM új műsorvezetője!

A Manna FM a pénteki Live Session mellett kéthetente vasárnap esténként új műsorral jelentkezik: Egri Péter zenetörténeti műsora szórakoztató formában mutatja be a 21. századi popkultúra gyökereit, kiindulását az 1950-es évek amerikai - és nem csak amerikai - rock & roll zenéjén keresztül.

Publikálás ideje: 2021.03.02.

Nagyszabású tehetségkutató és új műsor a 95.8 Sláger FM programkínálatában

Egyedülálló zenés rádióshow, a Hangadó keretében keresi a tehetséges előadókat a 95.8 Sláger FM. Azonban nem ez az egyetlen újdonság a rádiónál. Szerdán rajtol el a ’Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei’ című műsor, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezetésével. Nagyszabású rádiós showműsort, a Hangadót indítja útjára a 95.8 Sláger FM. A rádió olyan tehetséges, vállalkozó szellemű, amatőr-hobbi énekesek jelentkezését várja, akik szívesen megmutatnák ország világ előtt, hogy mire is képesek...

Publikálás ideje: 2021.02.22.

Ma van a rádiózás világnapja

2021. február 13-án a rádiózás világnapját ünnepeljük, immáron tizedik alkalommal. Az UNESCO által életre keltett kezdeményezés jelmondata ezúttal az „új világ, új rádió”, amellyel a rádiózás 110 éves fennállásának ünneplése mellett a történelemben betöltött kiemelkedő szerepére is szeretnék felhívni a figyelmet. The post Ma van a rádiózás világnapja appeared first on RADIOSITE.HU

Publikálás ideje: 2021.02.13.

Magyar zene: áldás, vagy átok?

Ma Magyarországon a legtöbb rádiós szerint még a kvótáknak megfelelő számú magyar dalt sem lehet összeszedni. Mindeközben Oroszországtól Argentínáig a TOP 3-ban vannak a kizárólag „hazai” zenéből dolgozó formátumok. Mi lehet az oka ennek? Kalácska Gábor írása. The post Magyar zene: áldás, vagy átok? appeared first on RADIOSITE.HU

Publikálás ideje: 2021.02.11.

Ítélet: le kell kapcsolni a Klubrádiót a 92,9-en

A Klubrádió szempontjából a lehető legkedvezőtlenebb ítéletet hirdetett a Klubrádió frekvenciajogosultsága ügyében indított bírósági perben a Fővárosi Törvényszék kedden. Az egyik utolsó kormánykritikus rádió az ítélet miatt már csak vasárnapig használhatja az egyetlen frekvenciáját, a Budapest FM 92,9 MHz-et, így legfeljebb internetrádióként tud tovább üzemelni.

Publikálás ideje: 2021.02.09.

Új műsorokkal várja a tavaszt a 95.8 Sláger FM

Rengeteg újdonsággal indította a 2021-es évet a Sláger FM, amely februárban újabb műsorral gazdagítja kínálatát. Továbbra is a valaha volt legnagyobb slágereket hozza el a hallgatóknak a 95.8 Sláger FM. A zenei változatosság mellett persze a hallgatók legfrissebb hírekkel, közérdekű információkkal való tájékoztatása, ellátása sem marad el, 2021-ben sem. Sőt, a rádió a közönségkedvencnek számító műsorai mellett több újdonsággal, újítással vág neki a tavasznak...

Publikálás ideje: 2021.02.04.

Nem kéne annyit háborúzni – hatéves lett a Fodor János vezette Rádió Bézs

A hajdan közismert és népszerű rádiós-tévés szerkesztő-riporter bő fél évtizede az internetes rádiózásban találta meg a béke szigetét. A Rádió Bézs elmúlt hat évéről kérdeztük Fodor Jánost.

Publikálás ideje: 2021.02.02.

Online rádiós statisztikai szolgáltatást indított a MyOnlineRadio.hu

Ennek elősegítésére alkottuk meg a saját ingyenes rádiós-statisztika szolgáltatásunkat! Szolgáltatásunk segítségével olyan információkat láthatnak a rádiótulajdonsok, mint mennyi egyedi felhasználó hallgatta a rádiót vagy átlagosan mennyi ideig hallgatta egy adott rádiózó a rádiót.

Publikálás ideje: 2021.01.29.