Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A YouTube előzi a rádiót

Az Artisjus és a ProArt zeneipari jelentése szerint a rádió már csak a második opció, ha a magyarok zenét hallgatnak. Idén is elkészítette zeneipari jelentését az Artisjus és a ProArt. Az iparág állapotát és tendenciáit feldolgozó kutatás csak később jelenik meg teljes terjedelmében, de már most közöltek belőle előzetes adatokat, amikből a Kreatív szemlézett

Publikálás ideje: 2019.02.11.

Balázsék elvették Bochkorék hallgatóit

Boldogan üdvözölték az Music FM-ről átkapcsolókat, és a kedvükért még a játékszabályokat is újra levezették Sebestyén Balázsék.

Publikálás ideje: 2019.02.09.

Nem megtéríteni akar a Manna FM, hanem örömre hangolni

Lelkesen kaptam fel a fejemet a hírre, miszerint keresztény zenés rádió indul, amely Budapesten és annak tágabb vonzáskörzetében lesz fogható, de a neten keresztül bárhol hallgatható.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Állt a bál az elnémított Music FM irodájánál

Péntek délben kisebb botrány alakult ki az előző éjszaka elnémított Music FM irodájánál, ahol biztonsági őrök akadályozták meg, hogy a rádió munkatársai elvihessék a személyes holmijaikat, értesült a Media1.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Sátoraljaújhely 104,9: új rádió indulhat Zemplénben

Az NMHH közzétette a 104,9 MHz műszaki tervét. Hamarosan egy új sátoraljaújhelyi frekvencia pályáztatását kezdheti meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A leendő nyertes a ma publikált műszaki terv szerint 1 kW-os teljesítménnyel, 408 méteres magasságból sugározhat majd a 104,9 MHz-es hullámhosszon, irányított antennarendszerrel

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Elnémult a Music FM, Magyarország 4. legnépszerűbb rádiója

Az elnémítása előtti napon a legnépszerűbb internetes streaming lett a Music FM. Kiss Anikó vezérigazgató megrendülten búcsúzott. Az FM 89.5 MHz-en most már a némaság utal rá, hogy a Médiatanács tovább szűkítette a magyarországi médiateret.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Botrány van a Music FM irodájában

Biztonsági őrök akadályozzák, hogy az éjszaka elnémított rádió munkatársai elvihessék személyes holmijaikat, illetve megkezdődhessen a bontás. A vezérigazgató a vállalati autóhoz sem fér hozzá, miután az irodaház üzemeltetése akadályozza őt, hogy lejusson a mélygarázsba.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Elhallgatott a 89.5 Music FM

Viszhall, 89.5 Music FM! Pontban éjfélkor elhallgatott a 89.5 Music FM. A Közép-Magyarországi régió egyik legnépszerűbb rádiója azért kényszerült befejezni az FM sugárzást, mert a Médiatanács tavaly novemberben nem hosszabbította meg az adó műsorszolgáltatási jogosultságát

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Újrázott a Gong, tovább szólhat a fehérvári Rádió 1

Tardoson viszont nem indulhat új rádió. Nyilvánosságra hozta az NMHH Médiatanácsa a bajai 88,7 MHz és a solti 94,1 MHz pályázatának eredményét: mindkét jogosultságot a Gong Rádió Kft. nyerte. A két Bács-Kiskun megyei frekvencián eddig is a Gong Rádió volt hallható, ami a pályázatnak köszönhetően további 7 évig még biztosan az éterben maradhat

Publikálás ideje: 2019.02.07.

Három budapesti rádió reklámideje egy kézben

A Target Media csütörtökön bejelentette, hogy ezentúl ő értékesíti három fővárosi rádió, a 90.9 Jazzy Rádió, a Klasszik Rádió 92.1 és a Trend FM adásaiban hallható reklámidőket.

Publikálás ideje: 2019.02.07.