Petőfi Rádió - MR2 legfrissebb hírei

Petőfi Rádió - MR2 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Indul a II. Petőfi Zenei Díj

Idén ismét átadják a Petőfi Zenei Díjakat, ezúttal a jubileumi soproni Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján, június 26-án, hazai és világsztárok közreműködésével.

Publikálás ideje: 2017.01.30.

A Class FM halálából a Rádió 1 és a Petőfi profitált leginkább

A rádiós piac átrendeződésével nem lett sokkal kevesebb rádióhallgató az országban, sőt, Budapesten még emelkedett is a számuk.

Publikálás ideje: 2017.01.11.

Ismét Superbrands díjas a Petőfi

A csatorna már többször is elnyerte a kitüntetést, amit piackutatási adatok alapján egy szakmai bizottság ítélt meg a közszolgálati rádiónak - adta hírül az M1 hírcsatorna.

Publikálás ideje: 2016.09.16.

Miért titkolja ennyire a Petőfi Rádió a hallgatottságát?

Nem kis hiszti közepette alakította át a kormány a magyar könnyűzenei életben sokáig meghatározó MR2 Petőfit, mondván a menekültellenes reklámoknak és kormánypropagandának rádiónak több emberhez kell eljutni, ha már közszolgálati.

Publikálás ideje: 2016.09.01.

A Petőfi az Év Médiatámogatója

A Petőfi Rádió kapta az Év Médiatámogatója-díjat a Vöröskereszttől; a plakettet és az elismerő oklevelet Peller Mariann és Harsányi Levente, a Talpra Magyar műsorvezetői hétfő reggel vették át élő adásban - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2016.08.16.

Ismert zenészek a Talpra magyarban

A Petőfi Zenei Díj gálája után is folytatódik a magyar tehetségek bemutatása a Petőfin. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, a Talpra magyart minden reggel más ismert zenészek vezették - írja a Híradó.

Publikálás ideje: 2016.07.07.

MTVA: A Petőfi a minőségi magyar zene nagyszínpada

Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója interjút adott a Világgazdaságnak, amiben beszélt az idén induló M5-ös csatornáról, a közmédia költségvetéséről, illetve arról, hogy a köztévéknek nem kell versenyeznie a kereskedelmi tévékkel.

Publikálás ideje: 2016.06.30.

Szakmai elismeréseket adtak át

A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken az Akvárium Klubban a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán. A szakmai díjakat öt kategóriában adták át; az előadókat június 28-án, a soproni VOLT Fesztivál nulladik napján, egy gála keretében jutalmazzák.

Publikálás ideje: 2016.06.24.

A Volt Fesztivál és az Akvárium aláírta a nyílt levelet, de nem szakít a Petőfivel

A Petőfi Zenei Díjat átadják a Volt Fesztivál első napján, az MTVA szerint egyébként is bejött a váltás.

Publikálás ideje: 2016.06.16.