Petőfi Rádió legfrissebb hírei

Petőfi Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Már él a Petőfi LIVE

A rádió és a televízió új, közös felülete, a Petőfi LIVE élőben közvetíti az online közönségnek a két adást, egyúttal önálló webes tartalmakkal, videosorozatokkal, friss zenei és popkulturális hírekkel, kritikákkal, ajánlókkal látja el közönségét és a tévés-rádiós stábot is.

Publikálás ideje: 2015.03.14.

Az Ossian valódi munkásságát ajánlja a Petőfi Rádiónak a sértett kiadó

Itt az utolsó darab a Márhívó-gate kirakósához: a Petőfi Rádió eljuttatta hozzánk, milyen jogcímen vetette le az Óriás feldolgozását az Ossian kiadója.

Publikálás ideje: 2015.02.15.

Pokolnál hangosabb az Ossian körüli hiszti

Az Ossian-lemezek kiadója, a Hammer Records azonban szombaton váratlanul töröltette az MR2 Petőfi Rádió Youtube-csatornájáról a félresikerült debreceni koncertre emlékező Óriás-nótát, sőt, elérték, hogy a dal a vasárnap adásba kerülő Akusztikból is kimaradjon.

Publikálás ideje: 2015.02.15.

A Petőfi Rádió törölte a Nyitmákhívó-videót

Pénteken valósággal felrobbant az internet az Óriás zenekar Ossian-paródiájától, amit az MR2 Petőfi Rádió Akusztik cimű műsora kedvéért énekelt el Egyedi Péter bandája.

Publikálás ideje: 2015.02.14.

Meghalt Vízy Dorka, a Magyar Rádió műsorvezetője

Hosszan tartó súlyos betegség után, 41 éves korában elhunyt Vízy Dorka, a Magyar Rádió műsorvezetője, írja a hirado.hu. A közmédia saját halottjának tekinti.

Publikálás ideje: 2014.12.25.

Jön a Petőfi TV

2015. március 15.-én indul a Petőfi Rádió TV-s változata, a Petőfi TV. A csatorna a 16-35 év közötti korosztálynak szóló műsorokat sugároz majd. Új sportcsatorna is indul M4 Sport néven.

Publikálás ideje: 2014.10.30.

Nagyot nyert a Petőfi Rádió

A Nagyon zene rádiója több mint egymillió napi hallgatójával már a második a zenei rádiók toplistáján. A Kossuth Rádió reggel és délben a legerősebb és továbbra is a leghallgatottabb hír- és beszélgetős rádió. Először mérték a Dankó Rádiót.

Publikálás ideje: 2013.07.25.