Petőfi Rádió legfrissebb hírei

Petőfi Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Petőfi az Év Médiatámogatója

A Petőfi Rádió kapta az Év Médiatámogatója-díjat a Vöröskereszttől; a plakettet és az elismerő oklevelet Peller Mariann és Harsányi Levente, a Talpra Magyar műsorvezetői hétfő reggel vették át élő adásban - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2016.08.16.

Ismert zenészek a Talpra magyarban

A Petőfi Zenei Díj gálája után is folytatódik a magyar tehetségek bemutatása a Petőfin. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, a Talpra magyart minden reggel más ismert zenészek vezették - írja a Híradó.

Publikálás ideje: 2016.07.07.

MTVA: A Petőfi a minőségi magyar zene nagyszínpada

Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója interjút adott a Világgazdaságnak, amiben beszélt az idén induló M5-ös csatornáról, a közmédia költségvetéséről, illetve arról, hogy a köztévéknek nem kell versenyeznie a kereskedelmi tévékkel.

Publikálás ideje: 2016.06.30.

Szakmai elismeréseket adtak át

A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken az Akvárium Klubban a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán. A szakmai díjakat öt kategóriában adták át; az előadókat június 28-án, a soproni VOLT Fesztivál nulladik napján, egy gála keretében jutalmazzák.

Publikálás ideje: 2016.06.24.

A Volt Fesztivál és az Akvárium aláírta a nyílt levelet, de nem szakít a Petőfivel

A Petőfi Zenei Díjat átadják a Volt Fesztivál első napján, az MTVA szerint egyébként is bejött a váltás.

Publikálás ideje: 2016.06.16.

Kihátrálna a magyar popszakma a Petőfi mögül

Több tucat hazai zenekar, művész, szervező, zenei szakember nyílt levélben foglalt állást a Petőfi rádió körüli változásokra reagálva. „Ezzel a levéllel szeretnénk jelezni felétek, hogy a problémát mi is látjuk, halljuk” – írják.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

Kritizálják a kiszoruló zenészek az új Petőfit

Nem tetszik a Petőfi Rádióban eddig favorizált alternatív zenészeknek a csatorna új, populáris irányvonala - amiben egyébként értelemszerűen kevesebb lehetőséget kapnak. Az MTVA szerint a Petőfi továbbra is az egyik leginnovatívabb rádió.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

Nem szűnik meg az MR2 Akusztik, csak átalakul

Már egy ideje Életünk ritmusaként dübörög az áramvonalasított, felhígított, személyi cseréken átment Petőfi Rádió, ami ugyan próbálja folyamatosan azt kommunikálni, hogy minden rendben, de a mai bejelentés alapján nagyon úgy tűnik, hogy az új szerkesztőcsapat tényleg elhatározta, hogy fenekestül felforgatja az MR2 arculatát.

Publikálás ideje: 2016.06.08.

Rajzfilmcsatornától igazolt műsorvezetőt a Petőfi Rádió

Bogdányi Titanilla újonc a rádiózásban, inkább A Simpson család, az Agymanók és más filmek szinkronszínészeként ismerhetik a hallgatók.

Publikálás ideje: 2016.06.03.

Buda Marci üzent a Petõfi rádió hallgatóinak

A Petőfi rádió hallgatóinak egy része csalódott a műsorvezetők cseréje és az egyéb változások miatt, követelik vissza Buda Marcit és a többieket - a volt műsorvezető közösségi oldalán üzent.

Publikálás ideje: 2016.06.02.