Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Vágó Piros nem rádiózik többet, megvan rá az oka

22 évig csinálta, egy időben ő volt a legnépszerűbb női rádiós műsorvezető. Vágó Piros abbahagyta, legalábbis egy hosszabb időre biztosan. 2000-ben, 2001-ben megválasztották legnépszerűbb női rádiósnak, éveket húzott le a Danubiuson, a Class FM-en, bő egy éven át pedig a Sláger FM műsorvezetője volt.

Publikálás ideje: 2018.05.03.

Kormányközelbe mehet a Class FM frekvenciája

Az Andy Vajna és Mészáros Lőrinccel összefüggésbe hozható Hold Reklám Kft. a Médiatanács eheti döntésével ismét közelebb kerül az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvencia megszerzéséhez.

Publikálás ideje: 2018.04.25.

Class FM-ügy: a bíróság mindenben az NMHH-nak adott igazat

Ahogy februárban megírtuk, a Médiatanács formai hibára hivatkozva kizárta a már kizárólag weben fogható Class FM-et működtető Advenio Zrt.-t az országos kereskedelmi rádiós pályázatból. Az Advenio ezért márciusban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be, de a bíróság minden tekintetben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának adott igazat - írja az MTI.

Publikálás ideje: 2018.04.13.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Az Advenio Zrt. bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának pályázati nyilvántartásba vételt megtagadó végzésével szemben, ezért a tanács legutóbbi ülésén – a törvényi előírásoknak megfelelően – felfüggesztette az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárást.

Publikálás ideje: 2018.03.08.

Eldőlni látszik, ki indíthat új országos kereskedelmi rádiót

A Médiatanács kizárta az országos pályázatból a Class FM-et. Bakai Mátyás, a pályázaton egyedül maradó kft. tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajnának dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.

Publikálás ideje: 2018.02.22.

A Class FM-en is lesznek politikai hirdetések

Három kereskedelmi médiaszolgáltató jelentkezett a Nemzeti Választási Bizottságnál (NVB), hogy a hétvégén indult választási kampányban politikai reklámot kíván közzétenni - közölte a Nemzeti Választási Iroda az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2018.02.20.

A közszolgálati rádión kívül csak a Class FM fog politikai reklámokat sugározni

Szombatig lehetett jelentkezni a Nemzeti Választási Bizottságnál.

Publikálás ideje: 2018.02.19.

Ez történt a magyar rádiós piacon 2017-ben

Meglehetősen mozgalmas és eseményekkel teli év volt 2017 a magyar rádiós piacon. Az új esztendő startjával együtt egy piaci átrendeződés vette kezdetét januárban. Ennek oka, hogy 2016. november 19-én megszűnt Magyarország egyetlen országos lefedettségű kereskedelmi rádiója, a Class FM.

Publikálás ideje: 2018.01.01.

Stohl Andrásnak csak a pénz számít - exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

Az RTL és a Rádió 1 legfontosabb műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal beszélgettem. Elmondta, miért szeret dolgozni a Gyertek át!-on, mit gondol a Nyerő Páros sikeréről és a Kicsi Óriások sikertelenségéről. Mesélt a vadonatúj vetélkedőjéről, A Falról, valamint annak extra olaszországi forgatásáról.

Publikálás ideje: 2017.12.04.

Mi történt a Class FM lekapcsolása óta eltelt egy évben?

2016 végére, a Class FM lekapcsolása miatt vákuum alakult ki a rádiós piacon, mind a hallgatottságot, mind a hirdetési büdzsét tekintve. A Class FM napi szinten szűk 2,5 millió embert ért el a TNS Hoffmann-Mediameter (ma már Kantar Hoffmann-Mediameter) konzorcium mérése szerint, a csatorna pedig körülbelül 2,5-3 milliárd forint hirdetési bevételhez jutott 2016-ban. Erős emberek és agresszív terjeszkedés a rádiós piacon 2017-ben.

Publikálás ideje: 2017.11.20.