Dankó Rádió legfrissebb hírei

Dankó Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió adóhálózata

A Duna-Tisza közén és a Balatonnál is javulni fog a lefedettség. Az MTVA kezdeményezésére öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió országos adóhálózata – közölte csütörtök délután a Médiatanács. Az ötödik születésnapját ünneplő rádió hamarosan Baja (92.2 MHz), Keszthely (104.3 MHz), Révfülöp (91.0 MHz), Tiszafüred (105.2 MHz) és Nagymaros (93.1 MHz) vételkörzetében is jó minőségben fog szólni.

Publikálás ideje: 2017.12.21.

Tovább bővül a Dankó Rádió adáskörzete

Hamarosan már Békéscsabán és Orosházán is kiváló minőségben szól a nótát, operettet és népzenét sugárzó közszolgálati Dankó Rádió - két új frekvenciát használhatnak a Médiatanács döntése alapján. Emellett felkerül a MinDig TV-re a Nemzetiségi és a Parlamenti Rádió is.

Publikálás ideje: 2015.06.25.

Lassan beindul a DAB+ sugárzás

Még nem tudni mikor, de hazánkban is lesz digitális rádiós átállás. Vasárnaptól már hivatalos üzemben sugározhatja a közrádiókat az Antenna Hungária, felkerülhet a Dankó Rádió is, és az országos hálózat kiépítését is elkezdték megtervezni. Csakhogy a digitális rádiózás a világ szinte minden táján döcög.

Publikálás ideje: 2015.03.13.

Minisztériumi elismerést kapott a Dankó Rádió

A honvédelmi tárca elismerését vehette át a Dankó Rádió január 26-án, hétfőn a magyar katonazenei kultúra népszerűsítése és terjesztése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Publikálás ideje: 2015.01.29.

Jobb minőségben szól a Dankó Rádió

Nyíregyházán is elindult a nótacsatorna FM adása, de maradtak középhullámon is. A rádió mostantól az FM 107.4-en fogható jó minőségben a szabolcsi megyeszékhelyen és 30-40 kilométeres körzetében.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Nagyot nyert a Petőfi Rádió

A Nagyon zene rádiója több mint egymillió napi hallgatójával már a második a zenei rádiók toplistáján. A Kossuth Rádió reggel és délben a legerősebb és továbbra is a leghallgatottabb hír- és beszélgetős rádió. Először mérték a Dankó Rádiót.

Publikálás ideje: 2013.07.25.