Dankó Rádió legfrissebb hírei

Dankó Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Rendhagyó helyről szólt a Dankó Rádió

Az adó egyik legnépszerűbb műsora egy hajóról jelentkezett. Egy rendezvényhajóról közvetítették a Dankó Rádió Jó ebédhez szól a nóta c. műsorát szerdán – írja a Blikk. A különleges adásban élőben csendültek fel a nóták Budai Beatrix, Blaskó Bernadett és Tarnai Kiss László előadásában, Horváth Gyula és cigányzenekara kíséretével

Publikálás ideje: 2018.10.10.

Feltámad a régi idők rádiója: jó ebédhez szól a nóta a Római-parton

A Dankó rádió egyik legrégebbi múltra visszatekintő műsora új környezetből jelentkezik. 2018. október 10-én, szerdán rendhagyó módon a rádió egy rendezvényhajóról közvetíti élő magyarnótakoncertjét.

Publikálás ideje: 2018.10.09.

Öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió vételkörzete

Június elsejével 32-ről 37-re bővült a Dankó Rádiót közvetítő adóállomások száma az országban, így Baján, Keszthelyen, Révfülöpön, Nagymaroson és Tiszafüreden újabb frekvenciákon lehet fogni az állomást.

Publikálás ideje: 2018.06.08.

Kallós Zoltánra emlékezik a Dankó Rádió

A magyar néprajzkutatás kiemelkedő alakjának munkássága előtt tiszteleg a Dankó Rádió több műsora is.

Publikálás ideje: 2018.02.16.

Mától élőben jelentkezik a Dankó Rádió reggeli műsora

A zenei repertoár is bővült.

Publikálás ideje: 2018.02.12.

Öt éves a Dankó Rádió

A Dankó Rádió indulásának ötödik évfordulóját ünnepelték péntek este Budapesten, a Várkert Bazárban.

Publikálás ideje: 2017.12.23.

Öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió adóhálózata

A Duna-Tisza közén és a Balatonnál is javulni fog a lefedettség. Az MTVA kezdeményezésére öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió országos adóhálózata – közölte csütörtök délután a Médiatanács. Az ötödik születésnapját ünneplő rádió hamarosan Baja (92.2 MHz), Keszthely (104.3 MHz), Révfülöp (91.0 MHz), Tiszafüred (105.2 MHz) és Nagymaros (93.1 MHz) vételkörzetében is jó minőségben fog szólni.

Publikálás ideje: 2017.12.21.

Tovább bővül a Dankó Rádió adáskörzete

Hamarosan már Békéscsabán és Orosházán is kiváló minőségben szól a nótát, operettet és népzenét sugárzó közszolgálati Dankó Rádió - két új frekvenciát használhatnak a Médiatanács döntése alapján. Emellett felkerül a MinDig TV-re a Nemzetiségi és a Parlamenti Rádió is.

Publikálás ideje: 2015.06.25.

Lassan beindul a DAB+ sugárzás

Még nem tudni mikor, de hazánkban is lesz digitális rádiós átállás. Vasárnaptól már hivatalos üzemben sugározhatja a közrádiókat az Antenna Hungária, felkerülhet a Dankó Rádió is, és az országos hálózat kiépítését is elkezdték megtervezni. Csakhogy a digitális rádiózás a világ szinte minden táján döcög.

Publikálás ideje: 2015.03.13.

Minisztériumi elismerést kapott a Dankó Rádió

A honvédelmi tárca elismerését vehette át a Dankó Rádió január 26-án, hétfőn a magyar katonazenei kultúra népszerűsítése és terjesztése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Publikálás ideje: 2015.01.29.