Klubrádió legfrissebb hírei

Klubrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Új műsort indított a Klubrádió

Utcafront címmel építészeti magazinműsor indult a napokban a Klubrádióban, mondta el Pataki Gábor, a rádió főszerkesztője.

Publikálás ideje: 2018.05.24.

A Klubrádió félévnyi levegőhöz jutott

Az évek óta a Médiatanáccsal pereskedni kénytelen, illetve a második Orbán-kormány megalakulása óta többször a megszűnés közelébe került Klubrádió csütörtökön bejelentette, a napokban összejött annyi közösségi felajánlás, amiből legalább a következő 6 hónapra biztosítani tudják a rádió működtetését.

Publikálás ideje: 2018.04.12.

Milliárdos felajánlás a Klubrádiónak

A péntek délutáni Beszéljük meg! című műsorban érkezett egy hívás, nem tudni pontosan honnan, mindenestre egy olyan embertől, aki elhatározta, hogy segít a Klubrádiónak.

Publikálás ideje: 2018.01.21.

Médianapló - A Klubrádióból lehet-e átigazolni a Hír TV-be?

Ritkán nézek reggeli műsorokat, de ma rácsodálkoztam a Reggeli járatra. Lampé Ágnes tűnt fel a képernyőn. A szőke, finoman öltözködő, kulturáltan beszélő, rokonszenves újságírónőt még Debrecenből ismerem. A híres orvoscsalád sarja, professzor nagyapja vasárnap délelőttönként megjelent a Bem téri…

Publikálás ideje: 2017.12.13.

A Kúria is a Klubrádiónak adott igazat az NMHH elleni perben

Mintegy százmillió forintot kell visszafizetnie az Klubrádió számára a médiahatóságnak – így döntött felülvizsgálati eljárásában a Kúria.

Publikálás ideje: 2016.09.28.

Feljelentik Bolgár Györgyöt

Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, hogy megítélésük szerint a rádiós kimeríti a Btk. szerinti, kommunizmus bűneinek tagadását.

Publikálás ideje: 2016.09.21.

Rádiós műsorok támogatása a NMHH-tól

Az Amadeustól a Klubrádión keresztül a Táska Rádióig 28 médiaszolgáltató nyert összesen 76 millió forintos támogatást a Médiatanács állandó rádióműsorok gyártását ösztönző pályázatának legutóbbi fordulójában.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

Százmilliós kártérítés jár a Klubrádiónak

Összesen 108 millió forintos kártérítést ítélt meg a Klubrádiónak a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósággal szemben indított polgári perben a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett jogerős részítéletében, írja az MTI.

Publikálás ideje: 2016.06.07.

Százmillió a Klubrádiónak


Publikálás ideje: 2016.06.07.

A Klubrádiónak elege lett Aczél Endréből

A Klubrádió beszünteti a kétezres évek elején készült Aczélsodrony című sorozat további ismétlését – írta közleményében a rádió. Az Aczélsodrony a Kiss Lászlót védelmébe vevő és a volt szövetségi kapitány áldozatát hibáztató újságíró műsora volt.

Publikálás ideje: 2016.05.09.