Klubrádió legfrissebb hírei

Klubrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Milliárdos felajánlás a Klubrádiónak

A péntek délutáni Beszéljük meg! című műsorban érkezett egy hívás, nem tudni pontosan honnan, mindenestre egy olyan embertől, aki elhatározta, hogy segít a Klubrádiónak.

Publikálás ideje: 2018.01.21.

Médianapló - A Klubrádióból lehet-e átigazolni a Hír TV-be?

Ritkán nézek reggeli műsorokat, de ma rácsodálkoztam a Reggeli járatra. Lampé Ágnes tűnt fel a képernyőn. A szőke, finoman öltözködő, kulturáltan beszélő, rokonszenves újságírónőt még Debrecenből ismerem. A híres orvoscsalád sarja, professzor nagyapja vasárnap délelőttönként megjelent a Bem téri…

Publikálás ideje: 2017.12.13.

A Kúria is a Klubrádiónak adott igazat az NMHH elleni perben

Mintegy százmillió forintot kell visszafizetnie az Klubrádió számára a médiahatóságnak – így döntött felülvizsgálati eljárásában a Kúria.

Publikálás ideje: 2016.09.28.

Feljelentik Bolgár Györgyöt

Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, hogy megítélésük szerint a rádiós kimeríti a Btk. szerinti, kommunizmus bűneinek tagadását.

Publikálás ideje: 2016.09.21.

Rádiós műsorok támogatása a NMHH-tól

Az Amadeustól a Klubrádión keresztül a Táska Rádióig 28 médiaszolgáltató nyert összesen 76 millió forintos támogatást a Médiatanács állandó rádióműsorok gyártását ösztönző pályázatának legutóbbi fordulójában.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

Százmilliós kártérítés jár a Klubrádiónak

Összesen 108 millió forintos kártérítést ítélt meg a Klubrádiónak a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósággal szemben indított polgári perben a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett jogerős részítéletében, írja az MTI.

Publikálás ideje: 2016.06.07.

Százmillió a Klubrádiónak


Publikálás ideje: 2016.06.07.

A Klubrádiónak elege lett Aczél Endréből

A Klubrádió beszünteti a kétezres évek elején készült Aczélsodrony című sorozat további ismétlését – írta közleményében a rádió. Az Aczélsodrony a Kiss Lászlót védelmébe vevő és a volt szövetségi kapitány áldozatát hibáztató újságíró műsora volt.

Publikálás ideje: 2016.05.09.

A Klubrádió ügyében döntött az elsőfokú bíróság

A megítélni kért csaknem 1,4 milliárd helyett 1,75 millió forint kártérítést látott indokoltnak kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék abban a perben, amelyet a Klubrádió Zrt. indított a médiahatóság ellen, amiért éveken keresztül nem használhatták a pályázaton elnyert fővárosi frekvenciájukat. A rádió fellebbez az ítélet ellen.

Publikálás ideje: 2016.02.17.

Ítélet a Klubrádió kontra NMHH perben

A megítélni kért csaknem 1,4 milliárd helyett 1,75 millió forint kártérítést látott indokoltnak az elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék, a Klubrádió médiahatóság ellen indított perében.

Publikálás ideje: 2016.02.17.