Klubrádió legfrissebb hírei

Klubrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Kúria is a Klubrádiónak adott igazat az NMHH elleni perben

Mintegy százmillió forintot kell visszafizetnie az Klubrádió számára a médiahatóságnak – így döntött felülvizsgálati eljárásában a Kúria.

Publikálás ideje: 2016.09.28.

Feljelentik Bolgár Györgyöt

Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, hogy megítélésük szerint a rádiós kimeríti a Btk. szerinti, kommunizmus bűneinek tagadását.

Publikálás ideje: 2016.09.21.

Rádiós műsorok támogatása a NMHH-tól

Az Amadeustól a Klubrádión keresztül a Táska Rádióig 28 médiaszolgáltató nyert összesen 76 millió forintos támogatást a Médiatanács állandó rádióműsorok gyártását ösztönző pályázatának legutóbbi fordulójában.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

Százmilliós kártérítés jár a Klubrádiónak

Összesen 108 millió forintos kártérítést ítélt meg a Klubrádiónak a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósággal szemben indított polgári perben a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett jogerős részítéletében, írja az MTI.

Publikálás ideje: 2016.06.07.

Százmillió a Klubrádiónak


Publikálás ideje: 2016.06.07.

A Klubrádiónak elege lett Aczél Endréből

A Klubrádió beszünteti a kétezres évek elején készült Aczélsodrony című sorozat további ismétlését – írta közleményében a rádió. Az Aczélsodrony a Kiss Lászlót védelmébe vevő és a volt szövetségi kapitány áldozatát hibáztató újságíró műsora volt.

Publikálás ideje: 2016.05.09.

A Klubrádió ügyében döntött az elsőfokú bíróság

A megítélni kért csaknem 1,4 milliárd helyett 1,75 millió forint kártérítést látott indokoltnak kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék abban a perben, amelyet a Klubrádió Zrt. indított a médiahatóság ellen, amiért éveken keresztül nem használhatták a pályázaton elnyert fővárosi frekvenciájukat. A rádió fellebbez az ítélet ellen.

Publikálás ideje: 2016.02.17.

Ítélet a Klubrádió kontra NMHH perben

A megítélni kért csaknem 1,4 milliárd helyett 1,75 millió forint kártérítést látott indokoltnak az elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék, a Klubrádió médiahatóság ellen indított perében.

Publikálás ideje: 2016.02.17.

Rádiós toplista: hányan hallgatnak Klubrádiót?

Budapesten a Class FM-et a Kossuth Rádió, illetve a Music FM követi, országosan a Petőfi a harmadik. A magyarok többsége naponta vagy hetente többször az autórádiót (66%) és a klasszikus rádiókészüléket (63%), kapcsolja be, ha rádiót szeretne hallgatni.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

A Klubrádió befektetõje bevásárolta magát a 168 Órába

Többségi tulajdonrészt szerzett a 168 Órában a Brit Média Befektetési Zrt. A befektető magyar cég mögött egy belgiumi alapítvány áll, nyáron a Klubrádióban szereztek öt százalékos részesedést.

Publikálás ideje: 2015.10.21.