Klubrádió legfrissebb hírei

Klubrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Új műsorok a Klubrádióban

Két új műsort is indított az elmúlt hetekben a rádió, és már készülnek az őszre is, amikor új kulturális és szórakoztató jellegű műsoruk is lesz. A főszerkesztő azt mondta, az új műsorok nem a közéleti műsorok rovására készülnek. Holnapra orvosolják az internetes adás minőségi problémáit is.

Publikálás ideje: 2019.06.25.

18 év után otthagyja a Klubrádiót, hogy elinduljon a Fidesz ellen

Pikó András rádiós műsorvezetőt, a Klubrádió munkatársát kérte fel polgármesterjelöltnek az őszi önkormányzati választásokra Budapest VIII. kerületében, a Józsefvárosban a Momentum az együttműködő ellenzéki pártok (MSZP, DK, P, Momentum, Szolidaritás) nevében.

Publikálás ideje: 2019.06.14.

Bolgár György új műsort kap a Klubrádióban

Új műsorral jelentkezik ettől a héttől a Klubrádió. Az új műsor címe: Az igazság pillanata – Valótlanságokkal szemben a tények. A műsorvezető Bolgár György, a rádió egyik legrégebbi és kétségkívül legismertebb munkatársa lesz.

Publikálás ideje: 2019.03.06.

Új műsor a Klubrádióban

Bolgár György a közbeszédben tapasztalható csúsztatásokra és félrevezetésekre reagál majd. Új sorozatot indít a Klubrádió “Az igazság pillanata – Valótlanságokkal szemben a tények” címmel. A műsort Bolgár György, a “Megbeszéljük…” házigazdája fogja vezetni, aki a közbeszédet eluraló hazugságokkal foglalkozik majd. “A lényeg mindegyik esetben az, hogy a hazugságokkal, csúsztatásokkal, félrevezetésekkel traktált közvéleményt megismertessük a tényekkel

Publikálás ideje: 2019.03.06.

A Klubrádió a neten erősített

Kibővült a netes stáb, lecserélték a 17 éven át használt honlapot. A napokban a rádió technikai berendezései körül is nagy fejlesztések zajlottak.

Publikálás ideje: 2019.02.12.

Elkészült a Klubrádió új weboldala

Újrafestették a zebrát. Frissítette webes megjelenését a Klubrádió. Az oldal megújulását korábban Arató András, az adó többségi tulajdonosa jelentette be a Népszavának adott interjújában. A modernebb és átláthatóbb designon túl az egyik leglényegesebb újdonság, hogy a rádió műsorarchívuma ezentúl egyszerűbben, ajánló- és reklámmentesen érhető el, önálló adásonként

Publikálás ideje: 2019.02.12.

Új vezérigazgató a Klubrádió élén

Hamarosan megújul az adó weboldala, és a stúdiótechnikát is lecserélik. Stock Richárd váltotta Arató Andrást a Klubrádió vezérigazgatói székében, jelentette be az adó többségi tulajdonosa a Népszavának adott interjújában. A beszélgetésből kiderül, hogy várhatóan februártól megújul a rádió honlapja, amit egy professzionális cég készít

Publikálás ideje: 2019.01.07.

Új vezérigazgató a Klubrádió élén

Arató András helyét Stock Richárd vette át. Gőzerővel dolgoznak az új weboldal elkészítésén is.

Publikálás ideje: 2019.01.07.

Új műsort indított a Klubrádió

Utcafront címmel építészeti magazinműsor indult a napokban a Klubrádióban, mondta el Pataki Gábor, a rádió főszerkesztője.

Publikálás ideje: 2018.05.24.

A Klubrádió félévnyi levegőhöz jutott

Az évek óta a Médiatanáccsal pereskedni kénytelen, illetve a második Orbán-kormány megalakulása óta többször a megszűnés közelébe került Klubrádió csütörtökön bejelentette, a napokban összejött annyi közösségi felajánlás, amiből legalább a következő 6 hónapra biztosítani tudják a rádió működtetését.

Publikálás ideje: 2018.04.12.