Manna FM legfrissebb hírei

Manna FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Bali Mónika: „Nem lesz Felház in da house”

A Manna FM programigazgatójával többek között arról beszélgettünk, miből fizetik a 98,6 MHz-en sugárzó rádió költségeit, lesz-e állami reklámjuk, mi a koncepció lényege, hogy kerül a Felházat Orbán Gáspárral közösen alapító Prekopa Donát a rádióba, illetve szóba került az is, hogy a rádiót működtető céget miért adta oda Horváth Gergely, az alapító az alapítványnak.

Publikálás ideje: 2019.02.18.

Nem megtéríteni akar a Manna FM, hanem örömre hangolni

Lelkesen kaptam fel a fejemet a hírre, miszerint keresztény zenés rádió indul, amely Budapesten és annak tágabb vonzáskörzetében lesz fogható, de a neten keresztül bárhol hallgatható.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Holnap startol a Manna FM

Az új rádió korokon és stílusokon átívelő zenei válogatást, hiteles információkat, és pozitív attitűdöt ígér. Tapasztalt rádiós szakemberekkel és fiatal tehetségekkel a „fedélzeten” február 5-én elindul a Manna FM, a budapesti régió legújabb rádióállomása, amelynek műsorát a főváros 80 kilométeres körzetében lehet fogni a 98,6 MHz-en – közölte oldalunkkal az új adó

Publikálás ideje: 2019.02.04.

A Felház egyik alapítójától is hull majd a Manna az éterből

A Felház nevű keresztény mozgalmat Orbán Gáspár, Ember Illés és Prekopa Donát 2015-ben alapította, de nem akartak belőle karriert csinálni: nem lesz belőle sem gyülekezet, sem egyház, sem felekezet, és pénzt sem akarnak kivenni belőle. Az egyik alapító tag, a televíziós műsorkészítést tanult Prekopa Donát mostantól a vadonatúj Manna FM (született Cross FM) reggeli műsorának lesz az egyik műsorvezetője.

Publikálás ideje: 2019.02.04.

A Felház alapítója a Manna FM műsorvezetője lesz

Az Orbán Gáspárral és Ember Illéssel a Felház nevű keresztény mozgalmat megalapító Prekopa Donát minden reggel hallható lesz az új budapesti rádióban, két egykori Sláger FM-es műsorvezetővel együtt.

Publikálás ideje: 2019.02.03.

Átalakul a Pécs FM

A Médiatanács engedélyét is megszerezte a Pécs FM, hogy ne a frekvenciapályázati ajánlatában szereplő zenei korszakot kelljen követnie. Budapesten pedig engedélyt kapott a Cross FM a Médiatanácstól, hogy végül ne a pályázati eljárás szerint néven kezdje meg a sugárzást.

Publikálás ideje: 2019.01.31.

Indul a Manna FM

Februártól új adóval gazdagodik a fővárosi rádiós paletta. Manna FM néven szólal meg Budapest és környékének új rádiója a 98,6 MHz-en – értesült a RADIOSITE. Az információnkat megerősítette Bali Mónika, a Manna FM programigazgatója, akitől megtudtuk, hogy a start várhatóan február első napjaiban lesz. Az új adó érkezését jelezte előre az elmúlt napokban a mannafm

Publikálás ideje: 2019.01.24.