89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megszűnik a Music FM és a Sláger FM

A HVG úgy tudja, hogy a médiatanács nem hosszabbította meg egyik olyan rádióadó frekvenciaengedélyét sem, amely a kormányhoz közel álló médiabirodalom konkurenciája.

Publikálás ideje: 2018.11.16.

Rövidesen megszűnik a Music FM és a Sláger FM

A HVG információi szerint a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött, hogy nem járul hozzá a Music FM és a Sláger FM jövő februárban lejáró műsorszolgáltatási szerződésének hosszabbításához, így a két rádió rövidesen el fog hallgatni.

Publikálás ideje: 2018.11.16.

Ada külföldre megy, búcsúzik a Music FM-től

Ada a Music FM közleménye szerint külföldi munkája miatt többé nem lesz hallható a rádióban. Juhász Bálint váltja, aki a Class FM-től igazolt át. Bella Gabriella pedig szeptember 1-jén volt utoljára az Önindítóban, ő azonban nem válik meg végleg a rádiótól.

Publikálás ideje: 2018.09.04.

Újabb változások a Music FM-nél

Juhász Bálint érkezett Ada helyére. Múlthéten írtunk arról, hogy Pintér Adrienn, azaz Ada 15 hónap után távozik a 89,5 Music FM-től. Mint utólag kiderült, a tv-ből is ismert műsorvezető külföldre költözés miatt hagyja ott a fiatal felnőtteket célzó állomás hétvégi kívánságműsorát, a helyébe pedig Juhász Bálint lép

Publikálás ideje: 2018.09.03.

Megszűnik Friderikusz műsora a 89.5 Music FM-en

A jövőben az eddig megszokott zeneközpontú műsorstruktúra lesz hallható a vasárnap délelőtti sávban.

Publikálás ideje: 2018.03.09.

Ilyen lesz Friderikusz új műsora a 89.5 Music FM-en

Egyharmad részben zenéből, kétharmad részben viszont prózai tartalmakból fog felépülni a Friderikusz, VASÁRNAP című műsor a 89.5 Music FM-en, ezt maga a műsorvezető árulta el az Indexnek.

Publikálás ideje: 2018.01.13.

Friderikusz Sándor visszatér

Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz.

Publikálás ideje: 2018.01.11.

Új műsor a 89.5 Music FM-en

Friderikusz Sándor tér vissza.

Publikálás ideje: 2018.01.11.

Ausztriába ment a Music FM egész stábja

Saját Facebook oldaluk tanúsága szerint a 89.5 Music FM egész stábja egy jó hangulatú síelésen vesz részt az osztrák Alpokban.

Publikálás ideje: 2018.01.05.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.