89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Pityeregve hallgatták a Music Fm-et

Megható pillanat: a 89.5 Music Fm reggeli műsora élőben közvetítette, amint egy ifjú hölgy elárulta párjának, hogy gyermekük lesz. Százával érkeztek a gratuláló SMS-ek a rádióba.

Publikálás ideje: 2014.11.27.

Billboard csúcson a 89.5 Music Fm DJ-je

Az elektronikus tánczenei szcéna legfrissebb híre, hogy Tommyboy és Agebeat formációja, a Crazibiza első lett Amerikában, a Billboard Club Songs charton, olyan neveket maguk mögé utasítva, mint Jennifer Lopez, Calvin Harris vagy Katy Perry.

Publikálás ideje: 2014.11.18.

Javított a Music FM hallgatottságán Bochkor Gábor

Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító. Bocskor Gábor egy hónappal korábbi érkezése óta mintegy 25%-kal nőtt a rádió weboldalát megtekintők száma, 20%-kal több az egyedi látogató és átlagban duplájára nőtt a rádiót naponta az interneten hallgatók aránya, mint az azt megelőző időben – közölte a Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.06.

Életet mentett a Music Killers

A 89.5 Music Fm élő DJ showműsorának, a Music Killersnek köszönheti az életét egy idős úr, akire egy betelefonáló hívta fel a figyelmet. A rádiót hallgató mentőszolgálatosok azonnal intézkedtek.

Publikálás ideje: 2014.11.04.

Motort szerzett a Music Fm!

Újabb elkeserítő hír érkezett a minap: egy ausztrál világutazó motorját lopták el Budapesten. A 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow stábja azonban nem tétlenkedett, közbenjárásukra a Honda Hungary kisegítette a szerencsétlenül járt fiatalembert.

Publikálás ideje: 2014.10.30.

Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

Bochkor a Music FM Önindító műsorában arról faggatta Ördög Nórát, hogy mint szól ahhoz, hogy egy finom lányt és egy vidéki pronyót összepárosított a csatorna.

Publikálás ideje: 2014.10.17.

Bochi újra az éterben

Két év és egy hónap kihagyás után, október elsejétől újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós István Dániel és Pordán Petra társaságában, a 89.5 Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

Holnap reggel már Bochkor Gábor várja a Music FM hallgatóit

Holnap reggel már Ő ébreszti a rádióhallgatókat, Pordán Petrával és István Danival. Egyébként nem lesz ismeretlen a Music FM stúdiója a rádiósnak, mivel a megszűnő Bumeráng utolsó adásait ott vendégeskedve vezették. A facebookon a kommentelők már nagyon várják Bocsi visszatérését.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

John Dahlbäck és Hardwell a Music Fm-en

Világsztárokkal bővült a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti DJ Showjában július 25-től minden pénteken Hardwell mixel, július 26-tól pedig John Dahlbäck forrósítja fel a szombat estéket.

Publikálás ideje: 2014.07.26.

Mentőrobogókra gyűjtött a Music FM

Hét óra leforgása alatt közel 5 millió forintot adtak össze a 89.5 Music Fm hallgatói és partnerei pénteken, a Nagy Életmentő Napon.

Publikálás ideje: 2014.05.12.