89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Boldog születésnapot Music Fm!

Ma 3 éve, 2012. március 7-én szólalt meg Budapest egyik legnépszerűbb rádiója a Music Fm 89.5. Hallgatóságának magját fiatal hallgatóközönség teszi ki. A rádió legnépszerűbb műsorai közé tartozik a Bocskor Gábor által is vezetett Önindító, valamint a Music Killers.

Publikálás ideje: 2015.03.07.

Szőke vagy megütnéd? - kérdezték Bochkorék a Music Fm műsorában

Botrány lett a Music Fm Önindító nevű szerdai műsorából, melyben az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy megütnéd? nevűre módosult, amelyben a játékosoknak arról kellett dönteniük, hogy a felsorolt nőket "szőkének" tartják-e, vagy esetleg megütnék őket.

Publikálás ideje: 2015.03.05.

Newik az év Mainstream DJ-je

Newik, a Music Killers egyik lemezlovasa nyerte a DJ Szövetség és a Ballantine’s Év DJ-je versenyének "Mainstream" kategóriáját. A legnagyobb hazai DJ verseny szakmai szavazásán a 89.5 Music Fm több rezidense is előkelő helyen végzett és a közönségszavazás döntőjében is ott vannak a népszerű csatorna lemezlovasai.

Publikálás ideje: 2015.02.24.

Lights off: Ne tüntessenek a Music FM-nél!

A cég azt kéri: ne szervezzenek tüntetést a Music Fm székháza elé, mivel a céget valójában nem terheli felelősség, ők csak a médiatámogatást és a fellépőket adták.

Publikálás ideje: 2015.01.03.

Ez nem a Music Fm szilvesztere volt

Állítólag több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonságiak a 89.5 Music Fm szilveszteri partyján, melyet a Lights Off nevű cég rendezett. Többen a West Balkánhoz hasonlították a helyzetet - igaz, ez nyilvánvaló túlzás, nem halt meg senki. A szervezetlenség viszont a beszámolók alapján igen erős volt.

Publikálás ideje: 2015.01.02.

Kabátok tűntek el a Music Fm és a Lights Off szilveszteri partiján

Tömegnyomor a beléptetésnél, pánikszerű hangulat, eltűnt kabátok, durván viselkedő biztonsági őrök, káosz. Özönlenek az Indexhez a levelek a Music Fm és a Lights Off közös szervezésű szilveszteri bulijának csalódott résztvevőitől.

Publikálás ideje: 2015.01.01.

Sajnálja a Music Fm a káoszba fulladt megapartit

Káoszba fulladt a Music FM szilveszteri partija. A Hungexpón tartott rendezvényen nem bírtak a tömeggel a ruhatárosok, szinte mindenki maga kereste a kabátját, sokaknak tűnt el a holmija. A rádió szerint a partiszervező cég a felelős.

Publikálás ideje: 2015.01.01.

Díjat kapott Bochkor Gábor és a Music FM is

A Rádiós Korrektúra 2014 közönségdíjasa Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Ismét a Music Fm a legnépszerűbb rádió

A közönség szerint a 89.5 Music Fm a legnépszerűbb rádió, Bochkor Gábor a legnépszerűbb műsorvezető - derült ki a harmadik alkalommal megrendezett Rádiós Korrektúrán, "a Hangok versenyén". A népszerű csatorna a "Portré és közösségek bemutatása" kategóriában is elsőként végzett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Online siker a Music FM-nek

Két kategóriában is díjazott lett az adó "Az Év Honlapja" idei megmérettetésén.

Publikálás ideje: 2014.12.08.