Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nőtt a Rádió 1 árbevétele és nyeresége

1,24 milliárdról 1,25 milliárdra nőtt a Mészáros Lőrinc-közeli Radio Plus Kft., a Rádió 1 üzemeltetőjének árbevétele 2023-ban. A kormányközeli rádiók műsorait készítő Radio Factory árbevétele is nőtt.

Publikálás ideje: 2024.06.10.

Megbírságolta a TV2-t a Médiatanács, frekvenciákat nyert a Rádió 1

A Médiatanács szerint megsértette a médiatörvényt a Trendmania című műsor. A Rádió 1 üzemeltetője, a Radio Plus Kft. két frekvenciapályázatot is megnyert.

Publikálás ideje: 2024.04.25.

Médiatanács: Az RTL további 30 millió forint bírságot kapott a Sztárbox című műsoráért – a Rádió 1 Balázsék című műsora is büntetést kapott

A Médiatanács a Sztárbox című műsorfolyam további öt epizódját is jogsértőnek találta, és emiatt szankciókat alkalmazott az RTL ellen.

Publikálás ideje: 2024.04.11.

A Médiatanács újabb eljárást indít a Balázsék című műsor miatt

Itt az összefoglaló az NMHH Médiatanácsának heti üléséről, ahol a Rádió 1 Balázsék című műsorának két ügyével, valamint az RTL egyik műsorával foglalkoztak, de jutott idő rádiós és tévés műsorok támogatási pályázati programjára és néhányan egyéb ügyre is.

Publikálás ideje: 2024.03.07.

Ismét tévesen határozták meg a korhatári besorolást a „Balázsék” készítői

Pozitív módon jelenítette meg a kábítószer-használatot a Rádió 1 „Balázsék” című műsorszámának tavaly október 26-án sugárzott adása, és emiatt a médiaszolgáltató ismét bírságot kapott.

Publikálás ideje: 2024.02.29.

Ismét eljárást indított a Médiatanács Balázsék miatt

Megszégyenítették az ország karácsonyfájának adományozóját a Rádió1 Balázsék című műsorszámában tavaly november 29-én – állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa legutóbbi ülésén.

Publikálás ideje: 2024.02.15.

Balázsék bejelentették Vadon János utódját a Rádió 1 reggeli műsorában

Lezárult a közönségszavazás: egy ismert humorista, Ráskó Eszter kerül Vadon János megüresedett helyére. A bejelentést némi trollkodás előzte meg a Rádió 1 Balázsék című műsorában.

Publikálás ideje: 2024.02.09.

Vadon János távozása miatt egyelőre párosban folytatódik a Balázsék, de Rákóczi Ferenc szeretne egy nőt a megüresedett helyre

A műsorból való végleges távozása miatt immáron Vadon János nélkül, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc műsorvezetésével indult el a Balázsék című rádióműsor idei évadának első adása hétfőn, amiből kiderült, hogy a rádiónál nincsenek nagyon ráfeszülve arra, hogy új munkatársat találjanak, egyelőre csak Rákóczi Ferenc és Sebestyén Balázs ketten vezetik a reggeli showműsort, de már gondolkodnak a jövőn.

Publikálás ideje: 2024.01.08.

Disznót vágtak a Rádió 1 épületében Vadon János utolsó munkanapján

Méltóképp búcsúztatták a 15 éve Sebestyén Balázsékkal dolgozó rádióst.

Publikálás ideje: 2023.12.20.

Többmilliós bírságot kapott a Balázsék című műsor miatt a Rádió 1

Több mint 5 millió forintot kell kifizetnie a Rádió 1-nek a Balázsék című műsorban történt újabb jogsértés miatt. Bírságot kapott a héten a Best FM és több más rádió is.

Publikálás ideje: 2023.12.14.