Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Andy Vajnáéké a Rádió 1

Andy Vajna még el sem indított, majd a 96,4 MHz-en hallható rádiójának nevét DJ FM-ről Rádió 1-re változtatják a Médiatanács hozzájárulásával – írta meg a Világgazdaság. A lap úgy tudja, a Class FM viszont hamarosan elhallgat.

Publikálás ideje: 2016.05.14.

A nosztalgiára épít Andy Vajna új rádiója

Napokon belül elindulhat a TV2 tulajdonosának, a filmügyi kormánybiztos Andrew. G. Vajnának a rádiója. Egy médiahatósági közleményből kiderül: Vajna még indulás előtt nevet változtatott, és adója felvette a korábban hálózatban működő, az ország felét lefedő Rádió1 nevét.

Publikálás ideje: 2016.05.13.

Visszatér a Rádió 1

Betartották az ígéretüket: rövidesen újraindul a Rádió 1 a fővárosban, ezúttal a 96.4 MHz-en. A csatorna nagy restartjának előkészületei már gőzerővel folynak - úgy tudjuk, még ebben a hónapban felcsendülhet az első igazi mai sláger.

Publikálás ideje: 2016.05.12.

"Ez itt az én hazám..." - Megkezdte működését a Karc FM

Gajdics Ottó ügyvezető főszerkesztő beszél a Karc FM néven működő új közösségi rádió első adásnapján Budapesten, a Lurdy Házban. A korábbi Gazdasági Rádió 105.9-es frekvenciáján sugárzó új adó adásainak kétharmada közszolgálati jellegű lesz.

Publikálás ideje: 2016.02.16.

Szól tovább a 90.6 Rádió 1

Folytathatja adását a pécsi Rádió 1, miután újra a Mambó Rádió Kft. által üzemeltetett csatorna nyerte el a Pécs 90.6 MHz helyi rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű hasznosítására kiírt pályázatot - tájékoztatta a Médiatanács Szóvivői Irodája e heti döntéséről csütörtökön az MTI-t. A hullámhosszot jelenleg is ez a rádió használja, ideiglenes engedéllyel.

Publikálás ideje: 2013.02.07.

Elhallgatott a Rádió 1 a Kisalföldön, a Rise FM érkezhet Győrbe

A 96.4-en nem sugároz már adást a Rádió 1, a megüresedett frekvenciát információnk szerint a Rise FM töltheti be a megyeszékhelyen. Értesüléseinket Szilágyi Tamás, a RiseFM ügyvezető igazgatója megerősítette. "A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak valóban benyújtotta pályázatát a 96.4 MHz-re Győrben a Füleky Rádio Kft., mely a RiseFM-et a Balaton környékén üzemelteti.

Publikálás ideje: 2013.02.04.

Fogynak a Rádió 1 frekvenciái

A főváros után Székesfehérvár, Veszprém és Sárbogárd vételkörzetekben is elhallgatott a Rádió 1 adása. Mindhárom esetben a lejárt és ideiglenesen meghosszabbított médiaszolgáltatási szerződések kapcsán kialakult helyzet miatt szűnt meg az üzemeltető cégek frekvenciajogosultsága.

Publikálás ideje: 2012.10.10.